Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Svært at være indbrudstyv

Tirsdag 4. juli 2017 kl: 19:02

Svært at være indbrudstyv
Antallet af indbrud i privat beboelse fortsætter med at falde, viser de nyeste tal for 1. halvår 2017. Særligt i Aarhus og Randers Kommuner ligger antallet af indbrud lavt - faktisk på det laveste niveau i 10 år.

Østjyllands Politi håber, at tendensen fortsætter henover sommerferien.

"Det er min opfattelse, at det er blevet mere besværligt at være indbrudtyv. Flere og flere borgere investerer i alarmer og DNA-mærker deres ting, og antallet af tilmeldinger til nabohjælp stiger fortsat. Jeg oplever, at borgernes opmærksomhed er blevet skærpet - både i forhold til ens eget hjem og resten af nabolaget," siger vicepolitiinspektør René Raffo.

Fokus på forebyggelse
Også hos politiet er opmærksomheden på forebyggelse af indbrud blevet skærpet de senere år. Østjyllands Politi har blandt andet i samarbejde med kommunerne afholdt en række informationsmøder, hvor borgerne har fået gode råd til, hvordan de undgår indbrud. Nogle borgere, der har været udsat for indbrud, har også oplevet efterfølgende at blive kontaktet direkte af en politibetjent, der har givet gode råd om indbrudssikring.

"Tag en rundtur, både indenfor og udenfor, og se på dit hjem med indbrudstyvens øjne. Så får du måske øje på noget, der lige skal tages hånd om, inden du drager på sommerferie. Det kan for eksempel være en synlig iPad i vinduet eller noget værktøj, der ligger frit tilgængeligt og måske kan bruges til at bryde ind med, siger vicepolitiinspektør René Raffo.

* Find flere gode råd til, hvordan du kan indbrudssikre dit hjem på stopindbrud.dk. Og hvis du ikke allerede er tilmeldt nabohjælp, så kan du gøre det på nabohjælp.dk.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Line dance EM-bronze
- Bolden givet op for midtbyen
- Fem mænd anholdt til fogedretten
- Afbrændingsforbuddet ophævet
- Omsorgs- og værdighedspolitik i høring
- Mellerupbørn blev dus med naturen
- Halvdelen af Parkboulevarden spærres
- Sprit og narko bag rattet
- Nyheder fra byrådsmødet
- Enigt byråd: Ny lokalplan for Langå
- Yoga med rockmusik
- Børnene tyvstartede på byens nye legeplads

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk