Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Fem danmarksmestre i Randers BMX

Tirsdag 4. juli 2017 kl: 09:00

Jeppe Kejlstrup 1. plads 'boys 9' og William Thinggaard Boel 1. plads 'boys 8'.
Jeppe Kejlstrup 1. plads 'boys 9' og William Thinggaard Boel 1. plads 'boys 8'.

Fem danmarksmestre i Randers BMX
Malene Kejlstrup 1. Plads 'girls 15'.
Ved DM i BMX i Sorø manifesterede Randers BMX sig med en stribe stærkt kørende deltagere. Det blev til intet mindre end seks medaljer til Randers BMX kørerne. De fem af guld.

Efter de indledende heats tegnede det godt for langt de fleste medlemmer af Randers BMX, så der var fantastisk stemning, da finalerne gik i gang sidst på eftermiddagen.

Randers BMX havde 11 medlemmer med til Danmarks Mesterskaberne og ud af dem, kom seks hjem med medajler, hvoraf fem var af højeste karat.

Alderspræsidenten Mikael Kejlstrup fra Randers hev en flot sølvmedalje hjem i 'cruiser men 40 year plus'. Men det var hans to børn Malene og Jeppe Kejlstrup, som løb med opmærksomheden, da de begge fik vandt deres 4. Danmarks Mesterskab i træk. Malene vandt i 'girls 15' og Jeppe i 'boys 9'.

Men Randers havde mere at byde på, for William Thinggaard Boel der i år har haft super tråd i pedalerne og hevet flotte resultater hjem på banerne i Europa, gik ud og viste sit talent og vandt guld i 'boys 8'.

Randers har også kørere fra andre byer. Her blev heppet på Mia Christensen fra Bjerringbro, som i overlegen stil vandt 'girls 15' og blev Danmarks Mester for 7. År i træk.

Mikkel Schilling som også kører fra Bjerringbro for at træne i Randers kæmpede hele vejen til mål, vandt 'boys 11' og kunne kalde sig Danmarks Mester.

Nils Boel Korsgaard fra Randers fik desværre ikke det DM, som han havde ønsket sig, da han allerede i første løb styrtede. Men Nils fik kæmpet sig tilbage og endte på en flot 11. Plads i boys 15.

Hans Lykke Lauritsen der også kører turen fra Bjerringbro hver onsdag, fik en flot 5. plads i 'boys 8', mens storebror Oskar, som var stærkt kørende B-finalen desværre røg en tur i gruset og derfor måtte se sig henvist til 16. pladsen i 'boys 10', hvilket han forståeligt nok var skuffet over.

For Felix Tolstrup var det hans første DM og han kom hjem som nr. 12 i 'boys 7', mens lillebror Vitus endte som nr. 11 i 'boys 5-6'.

”Der er blevet kørt, leget, heppet, hujet, grinet og grædt, men vigtigst af alt, så er der blevet smidt en masse skønne minder i rygsækken hos alle BMX familier, som aldrig vil blive glemt,” siger formand for Randers BMX Mai Myrhøj Tolstrup og forsætter:

”I Randers BMX håber vi, at vi kan samle endnu flere unge mennesker om denne fantastisk sport, så vi kan hylde endnu flere Danmarks Mestre i fremtiden.”

EM er lige om hjørnet
Om knap 14 dage køres der Europa Mesterskab i Bordeaux i Frankrig, hvor flere af Randers kørerne skal ned og se, hvad benene rækker til. For Mia og Malene er der et mesterskab der skal forsvares, da de begge stod øverst på skamlen til EM i 2016.

Randers BMX DM placeringer 2017
* Mikael Kejlstrup 2. plads cruiser men 40 year plus
* Nils Boel Korsgaard 11. Plads boys 15
* Malene Kejlstrup 1. Plads girls 15
* Mia Christensen 1. Plads girls 14
* Mikkel Schilling 1. Plads boys 11
* Oskar Lykke Lauritsen 16. Plads boys 10
* Jeppe Kejlstrup 1. Plads boys 9
* William Thinggaard Boel 1. Plads boys 8
* Hans Lykke Lauritsen 5. Plads boys 8
* Felix Myrhøj Tolstrup 12. Plads boys 7
* Vitus Myrhøj Tolstrup 11. Plads boys 5-6

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre cykelløb gennemført
- Har du gode ben?
- Johansson nr. 2 ud af 100
- Flotte placeringer til landevejsrytterne
- Stort cykelløb i oplandet
- RgF støttes for sin lokale forskel
- Motocross DM skydes i gang i Randers
- Marius Engelbrecht Linde på podiet
- Randersryttere fremme i spurten
- Det er aldrig for sent at blive forelsket
- Hurtige unge ryttere
- 3. pladser til unge ryttere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk