Fem danmarksmestre i Randers BMX

Tirsdag 4. juli 2017 kl. 09:00

Jeppe Kejlstrup 1. plads 'boys 9' og William Thinggaard Boel 1. plads 'boys 8'.

Malene Kejlstrup 1. Plads 'girls 15'.
Ved DM i BMX i Sorø manifesterede Randers BMX sig med en stribe stærkt kørende deltagere. Det blev til intet mindre end seks medaljer til Randers BMX kørerne. De fem af guld.

Efter de indledende heats tegnede det godt for langt de fleste medlemmer af Randers BMX, så der var fantastisk stemning, da finalerne gik i gang sidst på eftermiddagen.

Randers BMX havde 11 medlemmer med til Danmarks Mesterskaberne og ud af dem, kom seks hjem med medajler, hvoraf fem var af højeste karat.

Alderspræsidenten Mikael Kejlstrup fra Randers hev en flot sølvmedalje hjem i 'cruiser men 40 year plus'. Men det var hans to børn Malene og Jeppe Kejlstrup, som løb med opmærksomheden, da de begge fik vandt deres 4. Danmarks Mesterskab i træk. Malene vandt i 'girls 15' og Jeppe i 'boys 9'.

Men Randers havde mere at byde på, for William Thinggaard Boel der i år har haft super tråd i pedalerne og hevet flotte resultater hjem på banerne i Europa, gik ud og viste sit talent og vandt guld i 'boys 8'.

Randers har også kørere fra andre byer. Her blev heppet på Mia Christensen fra Bjerringbro, som i overlegen stil vandt 'girls 15' og blev Danmarks Mester for 7. År i træk.

Mikkel Schilling som også kører fra Bjerringbro for at træne i Randers kæmpede hele vejen til mål, vandt 'boys 11' og kunne kalde sig Danmarks Mester.

Nils Boel Korsgaard fra Randers fik desværre ikke det DM, som han havde ønsket sig, da han allerede i første løb styrtede. Men Nils fik kæmpet sig tilbage og endte på en flot 11. Plads i boys 15.

Hans Lykke Lauritsen der også kører turen fra Bjerringbro hver onsdag, fik en flot 5. plads i 'boys 8', mens storebror Oskar, som var stærkt kørende B-finalen desværre røg en tur i gruset og derfor måtte se sig henvist til 16. pladsen i 'boys 10', hvilket han forståeligt nok var skuffet over.

For Felix Tolstrup var det hans første DM og han kom hjem som nr. 12 i 'boys 7', mens lillebror Vitus endte som nr. 11 i 'boys 5-6'.

”Der er blevet kørt, leget, heppet, hujet, grinet og grædt, men vigtigst af alt, så er der blevet smidt en masse skønne minder i rygsækken hos alle BMX familier, som aldrig vil blive glemt,” siger formand for Randers BMX Mai Myrhøj Tolstrup og forsætter:

”I Randers BMX håber vi, at vi kan samle endnu flere unge mennesker om denne fantastisk sport, så vi kan hylde endnu flere Danmarks Mestre i fremtiden.”

EM er lige om hjørnet
Om knap 14 dage køres der Europa Mesterskab i Bordeaux i Frankrig, hvor flere af Randers kørerne skal ned og se, hvad benene rækker til. For Mia og Malene er der et mesterskab der skal forsvares, da de begge stod øverst på skamlen til EM i 2016.