Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Ny leder af Rehabiliteringsenheden

Tirsdag 4. juli 2017 kl: 07:50

Ny leder af Rehabiliteringsenheden
Jannie Fogh Kristensen - leder af Rehabiliteringsenheden.
Jannie Fogh Kristensen har været med, siden rehabiliteringsenheden i Randers Kommune blev oprettet i 2007. 1. august 2017 tiltræder hun i som afdelingens nye leder.

"Rehabiliteringsenheden er i forvejen en meget velfungerende afdeling med ambitiøse, dygtige og engagerede medarbejdere. Det gør os i stand til at tilbyde nogle højt kvalificerede forløb til borgere, der ofte står i en svær livssituation, og den ydelse skal vi fortsat udvikle og om muligt gøre endnu bedre," siger 42-årige Jannie Fogh Kristensen.

Den nyansatte leder kender arbejdsgangene og mentaliteten i Rehabiliteringsenheden vældig godt efter 10 år som ansat fysioterapeut og de seneste to år også som faglig leder i afdelingen.

Hun overtager lederstillingen efter Claus Engstrup, der for nylig blev ansat som Randers Kommunes nye kultur- og fritidschef, og de to har i de forløbne år samarbejdet om at drive afdelingen.

Rehabiliteringsenhedens nye leder ser også frem til at fortsætte det gode samarbejde med jobcenteret og andre forvaltninger på tværs af organisationen.

Jannie Fogh Kristensen er godt rustet til lederopgaven med en netop afsluttet diplomuddannelse i offentlig ledelse i bagagen. Privat er Jannie gift og har to børn på henholdsvis 13 og 16 år. Familien bor i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 40 år med kloak
- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- Biffen i Randers får ny chef
- Viceinspektørens afstedsfest
- Pensionsdamen fylder 50 år
- Thit er kommunens veterankoordinator
- Mindeord
- Christian Boldsen modtager ridderkorset
- 50 år
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- 50 år
- Regionshospitalet får professor i sygepleje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk