Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Østervold får en amerikansk diner

Mandag 3. juli 2017 kl: 16:05

Angela Land og Annika Stolt Skovgaard lover at et besøg på The Diner i Randers bliver ligesom at træde ind i filmen 'Grease'.
Angela Land og Annika Stolt Skovgaard lover at et besøg på The Diner i Randers bliver ligesom at træde ind i filmen 'Grease'.

Østervold får en amerikansk diner
Til september åbner The Diner en ny restaurant på Østervold 16 midt i Randers.
Til september åbner The Diner en ny restaurant på Østervold 16 midt i Randers. Dermed får byen et stykke levende amerikansk diner-kultur med både kvalitetsburgere, luksusmilkshakes og pandekager med sirup.

The Diner er en voksende kæde af restauranter inspireret af den klassiske amerikanske diner-kultur fra 1950’erne. Den ene af ejerne i The Diner Randers er da også oprindeligt fra staten Washington, USA. Angela Land hedder hun, og hun glæder sig til at slå dørene op for The Diner på Østervold 16 sammen med Annika Stolt Skovgaard.

Angela Land har arbejdet hos The Diner i Vejle siden den åbnede for to år siden. Begge franchisetagere er begejstrede for The Diners gennemførte koncept der handler om alt fra menu og service til personalets påklædning, ligesom farver og interiør holder stilen med bl.a. amerikanske filmplakater fra perioden på væggene.

Som at træde ind i ”Grease”
Angela Land og Annika Stolt Skovgaard lover at et besøg på The Diner i Randers bliver ligesom at træde ind i filmen ”Grease” eller et lille stykke USA i 1950’erne.

Åbningen i Randers kommer som et led i en ekspansionsplan efter The Diner tidligere på året fik nye investorer i form af investeringsselskaberne Kirk & Thorsen og Retega. Herfra er henholdsvis Jens Alfred Iversen og Stig Ersgaard trådt ind i bestyrelsen der desuden rummer Michael Hans Jepsen med erfaring fra bl.a. Hotel Kolding Fjord, DGI Byen og Odense Congress Center, og direktør Lars Nipper.

* The Diner har i dag tre restauranter i Aarhus og Vejle, og der er konkrete planer om at åbne i flere byer – hvor Randers altså er den første.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk