Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Der sælges masser af el-cykler i Randers

Søndag 2. juli 2017 kl: 11:00

Medejer Peter Hejlesen og Hans Ørsted mærker efterspørgslen på el-cykler. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk
Medejer Peter Hejlesen og Hans Ørsted mærker efterspørgslen på el-cykler. Foto: John Hyldahl/RANDERSiDAG.dk

Der sælges masser af el-cykler i Randers
Cykelhandler Hans Ørsted: Vi sælger generelt dyrere cykler, og det betyder, at cyklisterne får et betydeligt bedre produkt. Foto: RANDERSiDAG.dk
Salget af el-cykler er eksploderet i Randers de seneste år. Fra 2015 til 2016 steg salget 26 procent hos bl.a. Hans Ørsted, der driver Fri BikeShop på Kristrupvej.

"Mange yngre kvinder køber el-cykler som reelt alternativ til motorkøretøjer. I stedet for bil nummer to er der mange, der investerer i en el-cykel, hvor det i dag er nemt at tilbagelægge adskillige kilometer uden at blive svedig. Som noget nyt er mange mænd også begyndt at kigge på eldrevne cykler, når der skal købes tohjulet transportmiddel, forklarer Hans Ørsted.

Ifølge 'Cykel Hans' er fem til otte kilometer den maksimale cykelafstand for mange, hvis de bruger en traditionel cykel. Med en el-cykel er den grænse betydeligt højere, og det giver flere udnyttelsesmuligheder ved eksempelvis pendling og indkøb.

Ifølge Hans Ørsted er der sket en ændring i randrusianernes forhold til prisen på en el-cykel. I dag er randrusianerne mere tilbøjelige til at give en højere pris for cyklen, og de ved, at merprisen kan være givet godt ud.

"Vi sælger generelt dyrere cykler, og det betyder, at cyklisterne får et betydeligt bedre produkt. Prisen er rimelig konstant på el-cykler, men til gengæld sikrer den teknologiske udvikling, at produktet i dag er meget bedre end for blot få år siden, fortæller fagmanden.

Især motor, elektronik og batteri er blevet markant forbedret, og det giver en højere brugsværdi.

Samme krav til el-cykel som til bil
Ifølge Hans Ørsted er det vigtigt, at købet af en el-cykel følges op af en serviceaftale, fordi cyklen skal plejes lige så meget som en bil.

"Når man har brugt adskillige tusinde kroner, ser man ofte en større værdi i en serviceaftale. Især i de tilfælde, hvor cyklen erstatter bil nummer to, er det vigtigt med et driftssikkert transportmiddel, og at cyklisten løbende rådgives bedst muligt", slutter cykelhandler Hans Ørsted.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Imerco Home åbner butik i Randers
- Landbrugsmesse i storcentret
- Finderiet på vej med nyt på hylderne
- Månedens butik i storcentret
- Spil bilbanko til åbent hus ved Bilka
- Open by night for børnene
- Randersslagter: Kend dit kød
- Viktoriya har åbnet butik i Snaregade
- Randers på grillristen
- Medaljer til slagtermesteren
- Duften af ferieminder
- Mette har døbt en brille

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk