Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Nybyggeriet gløder i kommunen

Fredag 30. juni 2017 kl: 12:12

Nybyggeriet gløder i kommunen
Jesper Heilmann Petersen, Dybdalen, Assentoft - byrådskandidat, Venstre.
LÆSERBREV Af Jesper Heilmann Petersen, Dybdalen, Assentoft - byrådskandidat, Venstre.

Amtsavisen publicerede et fantastisk flot resultat for Randers kommune i denne uge. Vi indtager 3. pladsen over de kommuner i Danmark, hvor der bliver solgt flest byggegrunde.

Det er da en fantastisk god nyhed for os alle, først beviser det, at aftalerne i byrådet, der sikrer udstykninger rundt i kommunen fungerer. Samtidig giver det penge i kassen både til kommunale og private udstykninger. Dette sikrer arbejdspladser, flere børn til vores institutioner og skoler, øget indkøb osv.

Så kan man spørge sig selv, om det ikke bare er fantastisk, og svaret er ganske simpelt: Ja, det er fantastisk.

Men nu er det så, at alle folkevalgte politikere i kommunen skal stå sammen og sikre, at denne udvikling fortsætter. Målet må være, at blive nr. 1.

Dette arbejde bliver hårdt og kræver samarbejde, konstruktive løsninger og gode aftaler på tværs af alle partier. Så derfor vil min opfordring være: Lad os nu stå sammen og udvikle Randers, lad os ikke stå i vejen for gode konstruktive diskussioner og uenigheder, men sikre, at vi ender ud med gode beslutninger til gavn for borgerne i kommunen.

Disse beslutninger er så vigtige for, at den positive udvikling kan fortsætte og blive forstærket yderligere.

Med 10 års erfaring som leder i Randers kommune så ved jeg, at det er de positive historier, der fremmer udviklingen, alle mennesker har behov for anerkendelse.

Da jeg nu efter nøje overvejelser vælger, at stille op som kandidat til byrådsvalget 2017, så er det dels fordi, jeg har en holdning til, at tingene godt må ses fra en mere positiv synsvinkel. Samtidig vil jeg gerne give noget tilbage til den fantastiske kommune, jeg altid har opholdt mig i.

Vi nye kandidater i de forskellige partier giver jo også muligheden for, at der er andre at sætte en stemme på, hvis man ikke er tilfreds med dem, der har siddet ved magten i de seneste fire år. Derfor er min opfordring: Giv nu de nye mulighed for at markere sig, inden man giver dem et evt. negativt stempel.

Jeg har allerede mødt mange af mine nye kandidat-kolleger, bl.a. fra Socialdemokratiet og et par af de andre partier. Jeg vil bare sige, at jeg glæder mig over alle de nye kandidater og er helt sikker på, at der er nok at vælge imellem 21.november, når vi alle skal til valgurnerne.

Rigtig god sommer til alle i Randers kommune.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- EU har ikke lært noget efter Brexit
- Assentoft: Fadølsprojekt ved folkeskolen
- Radikal isolation
- Åbenbart kun løftebrud og besparelser
- Fantasiløse besparelser eller udvikling og viden?
- Socialdemokratiets fejlagtige velfærdsstråmand
- Ny borgmester = ny politik?
- Venstre vil velfærd
- Byggeri på Thors Bakke
- Er der en Socialdemokrat til stede?
- Hvem har ansvaret?
- Nyt klubhus på banen i Stevnstrup

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk