Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Randers med i det europæiske cyklistforbund

Fredag 30. juni 2017 kl: 08:56

Randers med i det europæiske cyklistforbund
Jens Peter Hansen: Jeg ser det som en solid tillidserklæring, at Cyklistforbundet valgte at opstille mig som dansk repræsentant.
Jens Peter Hansen, formand for Cyklistforbundet i Randers og medlem af Cyklistforbundets hovedbestyrelse, blev ved generalforsamlingen i European Cyclist Federation (ECF) valgt til bestyrelsen.

Generalforsamlingen fandt sted 11. juni i hollandske Ede. Valget, hvor Jens Peter Hansen stillede op til posten som Treasurer (kasserer), skete med overvældende flertal med 65 ud af 67 mulige stemmer.

Jens Peter Hansen glæder sig til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet:

"Jeg ser det som en solid tillidserklæring, at Cyklistforbundet valgte at opstille mig som dansk repræsentant og at generalforsamlingen så overbevisende tiltroede mig posten som kasserer", siger Jens Peter Hansen, som ikke er i tvivl om, at han kan bidrage effektivt og professionelt , bl.a. med sin cykelviden og erfaringer fra byrådspolitik.

På ECF’s hjemmeside præsenteres bestyrelsens medlemmer, og her fremgår det, at Jens Peter Hansen især vil arbejde på, at cykling betragtes som en ligeværdig transportform på linje med biler og kollektiv trafik.

* ECF har 80 forskellige organisationer fra 40 forskellige lande som medlemmer – heraf også nogle uden for Europa. I den otte mand store bestyrelse sidder der repræsentanter for Tyskland, Holland, Sverige, Irland, Spanien, Rumænien, Ukraine og nu også Danmark.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 25 års jubilæum
- 25 års jubilæum
- Liberal Alliance Randers har folketingskandidat klar
- Rekordstort hold handelsstudenter
- Nyuddannede social- og sundhedsassistenter
- Ny formand i Hornbæk SF
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Ny administrationschef
- Ny leder af Randers Sundhedscenter
- Ny formand for ungerådet
- Tradiums nye bestyrelse
- Nyansat HR- og personaleudviklingschef

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk