Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Watermusic: 1000 ekstra billetter til salg

Torsdag 22. juni 2017 kl: 09:35

Der er 500 ekstra billetter til hver forestilling, henholdsvis den 2. og 3. september på Randers Havn. Foto: Martin Gundesen, Randers EgnsTeater.
Der er 500 ekstra billetter til hver forestilling, henholdsvis den 2. og 3. september på Randers Havn. Foto: Martin Gundesen, Randers EgnsTeater.

Watermusic: 1000 ekstra billetter til salg
Teaterleder Peter Westphael: Interessen fra publikum har været overvældende. Foto: RANDERSiDAG.dk
Det var ikke kun statisterne, der fik afprøvet deres koreografi ved prøverne på Randers Havn i weekenden. Randers EgnsTeater fik samtidig afdækket kapaciteten på havnen og tilbyder 1000 ekstra billetter.

"Der har længe være udsolgt, og forespørgslerne efter flere billetter har været mange. Derfor er det os en stor glæde, at vi nu har fået mulighed for at åbne for billetsalget igen." Sådan skriver Randers EgnsTeater torsdag morgen i et nyhedsbrev til de mange, der står på venteliste til en billet samt til faste abonnenter på teaterets nyhedsbrev.

Modtagerne af disse nyhedsbreve får en dags forspring til at købe billet. Alle andre kan købe billet fra fredag morgen kl. 9 via hjemmesiden www.watermusic.dk

"Interessen fra publikum har været overvældende, og vi har gennem længere tid håbet på at kunne frigive flere billetter i handlen. Efter weekendens prøver har vi fået afdækket kapaciteten på Randers Havn og kan med glæde konstatere, at vi kan genåbne billetsalget og sælge yderligere 1000 billetter, uden det kommer til at gå udover publikums oplevelse på havnen," siger teaterleder, Peter Westphael.

Der er 500 ekstra billetter til hver forestilling, henholdsvis den 2. og 3. september på Randers Havn.

* Watermusic er et af de 12 udvalgte fuldmåneprojekter i det officielle program for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Det bliver Randers' indtil dato største enkeltstående udendørs kulturbegivenhed med et publikum på i alt 12.000 gæster fordelt på de to aftener. Foruden Oh Land deltager Oliver, som vandt Voice Junior i 2016. Derudover medvirker i alt mere end 300 korsangere, og mere end 200 frivillige statister. ed avancerede lys, lyd og projektioner omdanner Watermusic havnens bygninger og vandet til et musikdramatisk show ud over det sædvanlige.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

Klik venligst

Flere nyheder i denne sektion:

- Watermusic i Blodprøvetagningen
- Skygger rocker Olga
- L.O.C. i Turbinen
- Underværket bag bog om flygtninge i Randers
- Børn sang ved festmiddag
- Sci-fi succes forlænges
- Husflid eksisterer i bedste velgående
- Kammerorkestret klar med nyt program
- Studerende oplevede sang formidle kultur
- Sang bygger broer
- Rock’n’Roll på plejehjemmet
- Se oldtidens vildeste fund og få mærkelige historier

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk