Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Byrådsmedlem er Årets Kilometersluger

Onsdag 21. juni 2017 kl: 05:48

Byrådsmedlem er Årets Kilometersluger
Jens Peter Hansen fra Hvidsten cyklede 2558 km i maj.
Jens Peter Hansen fra Hvidsten cyklede 2558 km i maj og erobrede titlen som 'Årets Kilometersluger' i Cyklistforbundets landsdækkende kampagne ’Vi cykler til arbejde’.

I alt cyklede 60.000 kampagnedeltagere fra hele landet over 9 mio. kilometer i maj, og den 59-årige Venstrepolitiker Jens Peter Hansen var den af alle, der cyklede længst.

Jens Peter Hansen bor mellem Asferg og Hvidsten 13 km nord for Randers. Han er medlem af Randers Byråd, og arbejder i Aarhus som energipolitisk senioranalytiker for Danmarks Vindmølleforening.

Ud over turene på 2 x 53 km til Aarhus cyklede han til diverse kommunale møder, til Den Nationale Cykelkonference i Esbjerg og en 184 km besigtigelsesrunde til 26 bænke fordelt til kommunens landsbyer foruden en smule netværksskabende cykling.

"Som person vælger jeg cyklen som transportmiddel på grund af den frihed, det giver mig på kort og lang sigt, siger Jens Peter Hansen. Som politiker ser jeg et stort samfundsøkonomisk potentiale ved
at få flere til at cykle mere – og jeg cykler gerne forrest.

Alle ture er lagt op på Endomondo. Her viser statistikken, at Jens Peter Hansen i maj brugte 97 timer på cyklen, forbrændte 99.000 kcal og besteg 19.000 højdemeter. Vi Cykler Til Arbejde systemet fortæller
også om tre færre sygedage og en besparelse på 416 kg CO2.

"Det er da mere tidskrævende at cykle, når turene er relativ lange, erkender Jens Peter Hansen. Han forklarer, at den gennemsnitlige dansker ser fjernsyn 20 timer pr. uge.

"Her vælger jeg i stedet at bruge tiden på cyklen, så hjernen kan slappe af i en hverdag, hvor den ellers informationsbehandler på højtryk dagen lang".

* Årets Kilometersluger belønnes med en miniferie på Skagen Strandhotel, hvor vinderen kan hvile benene i et dejligt feriehus med plads til op til syv personer.

* Læs også GODE BEN I BYRÅDET I TOP 5 - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 25 års jubilæum
- 25 års jubilæum
- Liberal Alliance Randers har folketingskandidat klar
- Rekordstort hold handelsstudenter
- Nyuddannede social- og sundhedsassistenter
- Ny formand i Hornbæk SF
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Ny administrationschef
- Ny leder af Randers Sundhedscenter
- Ny formand for ungerådet
- Tradiums nye bestyrelse
- Nyansat HR- og personaleudviklingschef

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk