Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Melodien der blev væk

Mandag 19. juni 2017 kl: 14:16

Melodien der blev væk
Louise Brown, Gl. Jennumvej 11, Randers - byrådskandidat for Venstre.
LÆSERBREV Af Louise Brown, Gl. Jennumvej 11, Randers - byrådskandidat for Venstre.

Da jeg gik i 1. g. på Randers Statsskole i 1996, skulle vi i forbindelse med 1.g-opgaven skrive en lille afhandling om et emne i dansk. Jeg skrev om Kjeld Abels ”Melodien, der blev væk”. Den handler om Larsen, en gennemsnitsdansker, der er træt af sit liv og som gang på gang oplever, at forventningerne til livet ikke bliver opfyldt.

En dag bryder han ud og gør noget helt uventet, men hans kone Edith får ham hurtigt på ret køl igen, og alt bliver ligesom det var før. Larsen bliver suget ind i hverdagens trummerum, han bliver usynlig, han mister sit fodfæste. Men nu er det Edith, der fået smag for at finde melodien.

Heldigvis vågner Larsen op. Han ender med at bryde ud af trædemøllen. Han og Edith finder sammen melodien igen, og Larsen finder frem til sin egen frie vilje og gør noget ”for vores alle fælles vel”. Frisindet hyldes.

Hvorfor nævner jeg dette? Jo jeg har de seneste uger set mange ligheder med det, der foregår hos socialdemokraterne. Melodien, der blev væk. Politikeren, der blev væk. Borgmesterkandidaten, der blev væk. Politikken, der blev væk…

Er Torben Hansen blevet til en Larsen? Ligesom Larsen brød Torben Hansen også ud af trummerummen en kort tid. 20. december 2013 stemte Torben Hansen nemlig for den skolereform, der blev indført i løbet af 2014, og som gav folkeskoleeleverne en længere og mere varieret skoledag, så han har tidligere taget ansvar og handlet, når han ville.

Men nu går der 'Michael Corleone' i den: Just when I thought I was out, they pull me back in! Nu er han suget ind i hverdagens trummerum igen.

Jo, bevares, i Socialdemokratiets omdelte avis kan man læse om medlemmernes hyggelige fritidsbeskæftigelser både sommer og vinter. Det er måske interessant for nogen at vide, men mon ikke der også er nogen, der vil finde det interessant at vide, hvorfor de skal stemme på netop Larsen, undskyld Hansen ved det kommende kommunalvalg? Hvad er planen? Hvor er visionerne?

Kom nu ud af hverdagens trummerum og tag til genmæle.

Lad borgerne i Randers høre, hvilken vej Socialdemokratiet og Torben Hansen ønsker at gå?

Hvor længe vil du vente Torben Hansen?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

Klik venligst

Flere nyheder i denne sektion:

- Find pengene og hit med dem!
- V og DF er uansvarlige, kyniske og populistiske
- S og DF forhindrer et Danmark i bedre balance
- En ny frikadelle?
- 16-15 afgørelse i økonomiudvalget forleden
- Landsbyerne kan blive et hit
- Alle muligheder skal afdækkes
- Skal vi bygge bro eller køre omveje?
- Kampen for handicappede og udsatte fortsætter
- Omann har ansat sig selv II
- Forslag om ny omfartsvej
- Virkelighed og fantasi

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk