Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Bogholderi skal også være lækkert at se på

Søndag 18. juni 2017 kl: 11:00Bogholderi skal også være lækkert at se på
Direktør Finn Conradsen: Det nye kommer alle brugere til gode.
Med mere end 30 år på bagen er ProLøn, Tronholmen 3, Randers, en af landets ældste og mest erfarne lønservicevirksomheder. Nu skal virksomhedens vare op i superligaen.

ProLøn var blandt de første med en enkel lønløsning, som selv bagersvenden og frisørmesteren kan håndtere. Teknikken er konstant blevet udviklet og forbedret, og nu er tiden kommet til, at det også skal være lækkert at se på og intuitivt at bruge.

It-software-udviklingsfirmaet Trifork A/S er hyret ind til at løfte ProLøn-systemets brugergrænseflade op i øverste liga. Trifork er blandt de førende inden for design af brugervenlige løsninger, mest kendt er nok MobilePay, som har flyttet grænserne for, hvordan en bank-app kan se ud.

”Selve lønmotoren er stærkere end nogen sinde. Nu skal brugeroplevelsen matche vores nye skarpe identitet, der har flyttet ProLøn fra at være et solidt, serviceorienteret lønbureau i en lidt anonym indpakning til at være et topmoderne et af slagsen, der giver nutidens kunder det, de efterspørger,” siger direktør Finn Conradsen, ProLøn.

På basis af omfattende personlige interviews er kunder og medarbejdere blevet indbudt til testrunder, hvor de i en prototype har skullet løse bestemte lønopgaver. Brugernes reaktioner har givet viden til designerne og skærpet fokus på en intuitiv tilgang.

Finn Conradsen forklarer, at modernisering af brugergrænsefladen er sket med stor respekt for brugere på alle faglige niveauer:

”Den erfarne lønbogholder har styr på tingene, kender koderne udenad og arbejder meget effektivt. Det har været afgørende for os, at den øgede fokus på brugere, der ikke er vant til at lave løn, ikke sker på bekostning af de erfarne brugere. Det nye design understøtter derfor begge grupper,” lover han.

På billedet ses holdet bag udvikling af ProLøns nye frontend: Fra venstre to frontend-udviklere fra Trifork, Mikkel Kaysen og Morten Bohøj, konsulent Jens Møldrup og direktør Finn Conradsen fra ProLøn samt projektleder Karl Åge Vutborg, ProInfo. Forrest systemudvikler Torben Friis fra ProInfo. Produktchef Bente Dahlgaard ved ProLøn, to backend-udviklere Casper Torndahl og Mads Daugbjerg fra ProInfo og lønkonsulent Helle Torp Rosendahl, ProLøn.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Erhvervsdrivende samarbejder om liv i midtbyen
- Goddag til 491 nye virksomheder
- Dansk Byggeri: Randers god på enkelte områder
- Madservice Kronjylland viste hvad de kan
- Flere leaser biler i Randers
- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk