Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Kan man regne med V og DF?

Fredag 16. juni 2017 kl: 12:00

Kan man regne med V og DF?
Mikael Mouritsen, Randers - byrådsmedlem, Socialdemokratiet.
LÆSERBREV Af Mikael Mouritsen, Randers - byrådsmedlem, Socialdemokratiet.

Torsdag deltog jeg i borgermødet i den tidligere idrætsbygning ved Vorup Skole, hvor der var lagt op til debat om bygningens fremtid. Der er fra byrådet afsat 3,5 millioner kr. til ombygningen, men det store spørgsmål, som også fyldte på borgermødet, er nu hvordan pengene skal bruges.

Det stod meget hurtigt klart at de 3,5 millioner kr. er alt for lidt. Pengene dækker alene de helt nødvendige forbedringer som er en forudsætning for bygningens forsatte anvendelse. Udskiftning af vinduer, brandtrappe, handicaplift, lapning af tag, reparation af vandskader osv. er nogle af de ting som selvfølgelig skal laves.

Da jeg, i sin tid var med til at afsætte midlerne til renovering af bygningen, var det med tro på, at midlerne faktisk skulle anvendes til selve bygningen. På mandagens byrådsmøde blev det klart, at en stor del af de anviste midler nu også skulle gå til nedrivning af pedelboligen og til etablering af parkeringspladser. Det skal der selvfølgelig også være penge til, men eftersom det ikke var en del af den oprindelse aftale, foreslår jeg derfor, at der afsættes flere midler. Jeg gjorde flere forsøg på at minde V om den aftale, vi havde indgået – dog uden held. Derfor blev den del af sagen udskudt til senere afklaring.

Mit håb er, at V og DF nu vil gå hjem at læse op på vores aftale og holde den i hævd. Jeg ved godt at V og DF før har brudt aftaler, men mon ikke de i det mindste i et valgår holder deres løfter overfor vælgerne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

Klik venligst

Flere nyheder i denne sektion:

- Smartere og billigere
- Politik er kynisk og populistisk
- Stor ståhej for ingenting
- Find pengene og hit med dem!
- V og DF er uansvarlige, kyniske og populistiske
- S og DF forhindrer et Danmark i bedre balance
- En ny frikadelle?
- 16-15 afgørelse i økonomiudvalget forleden
- Landsbyerne kan blive et hit
- Alle muligheder skal afdækkes
- Skal vi bygge bro eller køre omveje?
- Kampen for handicappede og udsatte fortsætter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk