Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Gode ben i byrådet i top 5

Fredag 16. juni 2017 kl: 10:06

Gode ben i byrådet i top 5
Holdkaptajn Jens Peter Hansen: Det er vigtigt, at vi selv gør, hvad vi ønsker vore borgere skal gøre.
'Vi Cykler Til Arbejde' kampagnen er gjort op og viser, at holdet 'Byrådets stærkeste ben og klogeste hoveder' fra Randers Byråd cyklede sig ind på en fjerdeplads på landsplan målt på cyklede km pr. deltager.

Holdet, der består af Ellen Petersen (S), Torben Hansen (S), Daniel Madié (K) og Jens Peter Hansen (V), cyklede i gennemsnit 738 km pr. deltager og overgik dermed Velopak på 5. pladsen med blot 150 m, mens der var et godt stykke op til 'Pedalbankerne' fra Nordea, der med 1.005 km pr. deltager præsterede højeste gennemsnit.

"Jeg er glad for, at vi med et hold fra byrådet viser, at cyklen er en reel alternativ transportform også for travle personer", siger holdkaptajn Jens Peter Hansen. Jeg finder det vigtigt, at vi selv gør, hvad vi ønsker vore borgere skal gøre".

Jens Peter Hansen, der også er medlem af Hovedbestyrelsen i Cyklistforbundet, ærgrer sig dog over, at byrådsholdet i år kun kunne mønstre fire deltagere:

"Når vi politikere skal fordele kommunens sparsomme økonomiske midler gør det altså en forskel, at man selv dels oplever glæden og et større velbefindende ved at cykle, men også de udfordringer i form af manglende cykelstier, der gør det mindre trygt at cykle", siger Jens Peter Hansen.

Holdnavnet 'Byrådets stærkeste ben og klogeste hoveder' blev valgt med omhu: Cykling giver stærke ben, og at man vælger cyklen - når dette er hensigtsmæssigt - er et udtryk for klogskab.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Line dance EM-bronze
- Bolden givet op for midtbyen
- Fem mænd anholdt til fogedretten
- Afbrændingsforbuddet ophævet
- Omsorgs- og værdighedspolitik i høring
- Mellerupbørn blev dus med naturen
- Halvdelen af Parkboulevarden spærres
- Sprit og narko bag rattet
- Nyheder fra byrådsmødet
- Enigt byråd: Ny lokalplan for Langå
- Yoga med rockmusik
- Børnene tyvstartede på byens nye legeplads

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk