-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

De vandt cykelkonkurrence

Torsdag 15. juni 2017 kl: 07:58

Holdkaptajn Helle Andersen med den sorte og hvidstribede cykelhjelm, var som sine kollegaer glad for at vinde Randers Cykelbys 1. præmie.
Holdkaptajn Helle Andersen med den sorte og hvidstribede cykelhjelm, var som sine kollegaer glad for at vinde Randers Cykelbys 1. præmie.

De vandt cykelkonkurrence
Helle Andersen: Det er fedt at vinde, og så blev det endda en flot førstepræmie.
Det blev et hold friske ansatte fra virksomheden CCL Label A/S i Dronningborg, der blev de heldige vindere af Randers Cykelbys førstepræmie i kampagnen 'Vi cykler til arbejde'.

Kampagnen løb i maj. De aktive pedalatleter fra CCL Label A/S har deltaget i kampagnen i flere år, men det er første gang, at de vinder en præmie:

"Det er fedt at vinde, og så blev det endda en flot førstepræmie. Det vil helt sikkert motivere endnu flere her på virksomheden til at deltage i kampagnen næste år," fortæller holdkaptajn Helle Andersen, der som sine kollegaer glæder sig til at indløse sin førstepræmie: Et gavekort til en kulturoplevelse på Værket i Randers.

Tilmeld dig RANDERSiDAG.dk's gratis nyhedsbrev.

Som holdkaptajn indtastede hun sine kollegaers cykelresultater i løbet af maj måned. En tjans hun godt kunne lide:

"Det øger sundheden og sammenholdet, at vi har en fælles aktivitet at være sammen om og snakke med hinanden om i pauserne. Selv når det regnede, rullede vi til arbejde på den tohjulede, fordi vi havde et fælles mål," fortæller Helle Andersen.

Hun cykler hele året rundt til og fra jobbet ligesom mange af sine kolleger. Kampagnen lokker dog altid lidt flere op på jernhesten på arbejdspladsen:

Tilmeld dig RANDERSiDAG.dk's gratis nyhedsbrev.

"Vi er mange, der bruger cyklen til og fra arbejde hver dag, fordi det er den sundeste, hurtigste og nemmeste transportløsning. Men cykelkampagnen bevirker heldigvis, at der er flere, der springer på cyklen, og de bliver som regel hængende i sadlen, " siger Helle Andersen.

* Randers Cykelby støtter cykelkampagnen med lokale præmier.
1. præmien, en kulturoplevelse til Værket i Randers, blev vundet af ansatte på CCL Label A/S. 2. præmien, et gavekort til et restaurantbesøg, går til medarbejdere fra Proholding A/S, mens ansatte i Beskæftigelse og Revalidering i Randers Kommune kan glæde sig til en biograftur, fordi de cyklede sig til 3. præmien.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2017 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

Flere nyheder i denne sektion:

- De vil have has på motorvejsstøjen
- Kæmpe ros fra en randrusianer
- Arvepenge forvandlet til en bjørnetjeneste
- Mand med kokain truede politiet
- Lånecykel fik Mette ned i gear
- Narkosigtet: Kørte galt med baby
- Blodet går på nettet
- Omann: Det gode byrådssamarbejde skal fortsætte
- Eks-minister besøgte gangbro og musikhus
- Kampen mod havbrug ind i byrådssalen
- Godt håndværk i ny tømrerskole
- Veteraner møder forståelse hos S-forsvarsordfører

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk