Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Mikkel spiller golf med handicap

Onsdag 14. juni 2017 kl: 11:00

Mikkel spiller golf med handicap
Mikkel er klubbens bevis på, at golf er for alle, og at hygge og socialt samvær er en meget stor del af det at være golfspiller.
Randers Fjord Golfklub er både glad og stolt over at have Mikkel Thorsen som juniormedlem. 16-årige Mikkel fik en hjerneskade ifm. sygdom efter fødslen og som derudover har nedsat hørelse.

Mikkel startede med at spille golf i 2015 og er blevet rigtig glad for det. Ved golf er en stor del af træning og undervisning visuelt orienteret og sammen med den individuelle præstation, passer det netop Mikkel godt, da han har det svært med kollektive beskeder.

Senest deltog Mikkel i 'Nordic Cup – Special Olympics' i Helsingør Golf Club.

Det var en både spændende og lærerig oplevelse for Mikkel at være sammen med andre golfspillere med forskellige handicaps, der også skulle tages hensyn til og også udfordrende at spille en fremmed bane, men rigtig god træning.

Mikkel har fået så stor lyst til at spille andre turneringer, at han overvejer at spille Brande ParaGolf Open i august eller ParaGolf-DM i Bogense til september.

Der var i alt 34 deltagere i Helsingør, hvor Mikkel deltog i C-rækken, da han var med for første gang. Udover at spille 9 huller deltog Mikkel i en puttingkonkurrence, hvor han fik en flot 2. plads.

Mikkels mor, Nelly Thorsen siger:

”Det var et fint arrangement, hvor arrangørende var dygtige til at tage hensyn til de enkeltes handicap og guide og hjælpe spillerne. Der var en god stemning, stor imødekommenhed og alle snakkede med alle. De lagde stor vægt på, at det vigtigste var at være med, ikke at vinde.
Jeg har tiltro til, at når Mikkel lærer de andre at kende og har prøvet at være med flere gange, vil han også begynde at deltage mere i det sociale liv, når han deltager i en turnering".

Randers Fjord Golfklub har stor glæde af at have Mikkel i klubben og åbner gerne op for flere spillere med et evt. handicap.

Mikkel er klubbens bevis på, at golf er for alle, og at hygge og socialt samvær er en meget stor del af det at være golfspiller.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre cykelløb gennemført
- Har du gode ben?
- Johansson nr. 2 ud af 100
- Flotte placeringer til landevejsrytterne
- Stort cykelløb i oplandet
- RgF støttes for sin lokale forskel
- Motocross DM skydes i gang i Randers
- Marius Engelbrecht Linde på podiet
- Randersryttere fremme i spurten
- Det er aldrig for sent at blive forelsket
- Hurtige unge ryttere
- 3. pladser til unge ryttere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk