Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Pedersen & Nielsen guldsponsor for Randers HK

Torsdag 8. juni 2017 kl: 15:00

Pedersen & Nielsen guldsponsor for Randers HK
Per Rasmussen (tv), direktør, Randers HK, får nøglen til den nye Volvo S90 af Jan Kronborg,filialchef, Pedersen & Nielsen Randers.
Randers HK driver absolut tophåndbold og har til mål, at være en del af den danske og internationale håndboldelite. Denne passion og karakter er noget Pedersen & Nielsen Automobilforretning kan nikke genkendende til.

Det har ført til et fremtidigt samarbejde mellem Pedersen & Nielsen Randers og Randers HK i et spændende lokalt initiativ, som begge parter glæder sig til drage nytte af.

”Med 54 år i bilbranchen, har Pedersen & Nielsen i Randers en velkendt forretning i lokalområdet, men som sponsor af Randers HK har vi mulighed for at støtte op om noget stærkt og lokalt og samtidig promovere de nyeste Premium Volvo produkter, siger filialchef Jan Kronborg, Pedersen & Nielsen, Randers.

En topmodel til et tophold
Den nye direktør ved Randers HK, Per Rasmussen, bliver det næste år godt kørende i en splinterny Volvo. Volvo er Premium mærket hos Pedersen & Nielsen og derfor var det meget nærliggende, at vælge en af de nyeste Volvo-modeller som sponsorbil – en topmodel til et tophold.

”Vi er i Randers HK rigtig glade for at have indgået en større samarbejdsaftale med Pedersen & Nielsen – en aftale som skal være med til at give begge parter værdi – en aftale som begge parter er en aktiv del i, siger Per Rasmussen.

”Vi er rigtig glade for aftalen, som jeg tror bliver positiv for begge parter. Derudover er Randers HK et spændende hold, som vi glæder os meget til at følge på sidelinjen det næste år,” understreger Jan Kronborg.

* Pedersen & Nielsen i Randers er autoriseret bilforhandler og servicecenter med mærkerne Volvo, Ford, Fiat KIA & Renault.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk