Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Ny butik: Det handler om sengebehov

Tirsdag 23. maj 2017 kl: 09:43

Ny butik: Det handler om sengebehov
Butikschef Louis Bjerre Pedersen
Butikschef glæder sig til at åbne spritny SengeSpecialisten i Randers: 'Vi skal give kunderne en oplevelse, de kan huske i 15 år'.

Torsdag 1. juni kl. 10 slår butikschef Louis Bjerre Pedersen dørene op til en helt nyindrettet butik på Haraldsvej 60 i Randers. Kunder, der er på udkig efter en ny seng, kan se frem til en helt ny butiksoplevelse, når de fremover lægger vejen forbi SengeSpecialistens nyindrettede butik.

”Vores nye butik er indrettet, så kunderne først og fremmest kan koncentrere sig om deres behov i stedet for at lade sig lokke af farverige plakater og bannere med diverse salgsfremmende udsagn,” forklarer den 27-årige butikschef Louis Bjerre Pedersen.

SengeSpecialistens eksisterende butik på Nikkelvej 5 holder fortsat åben, mens den nye butik også byder kunder velkommen. På sigt er det meningen, at der kun skal være én butik, nemlig den nye på Haraldsvej 60.

”Nogle kunder kommer måske kun i SengeSpecialisten for at købe en ny kvalitetsseng hvert 15. år, så det betyder selvfølgelig, at vi skal give dem en så god oplevelse, at de også kan huske os igen om 15 år,” siger butikschefen.

* På åbningsdagen vil der være op til 80 procents rabat at hente på udvalgte køtilbud, ligesom der vil være udvidede åbningstider i den følgende uge. På åbningsdagen, holder SengeSpecialisten i Randers åbent kl. 10-20. Fredag deltager butikken i Open by night og har således åbent helt til kl. 22. SengeSpecialisten en landsdækkende kæde med 18 butikker.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Imerco Home åbner butik i Randers
- Landbrugsmesse i storcentret
- Finderiet på vej med nyt på hylderne
- Månedens butik i storcentret
- Spil bilbanko til åbent hus ved Bilka
- Open by night for børnene
- Randersslagter: Kend dit kød
- Viktoriya har åbnet butik i Snaregade
- Randers på grillristen
- Medaljer til slagtermesteren
- Duften af ferieminder
- Mette har døbt en brille

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk