Annonce
Del på Facebook   Print siden

Ny butik: Det handler om sengebehov

Tirsdag 23. maj 2017 kl. 09:43

Ny butik: Det handler om sengebehov
Butikschef Louis Bjerre Pedersen
Butikschef glæder sig til at åbne spritny SengeSpecialisten i Randers: 'Vi skal give kunderne en oplevelse, de kan huske i 15 år'.

Torsdag 1. juni kl. 10 slår butikschef Louis Bjerre Pedersen dørene op til en helt nyindrettet butik på Haraldsvej 60 i Randers. Kunder, der er på udkig efter en ny seng, kan se frem til en helt ny butiksoplevelse, når de fremover lægger vejen forbi SengeSpecialistens nyindrettede butik.

”Vores nye butik er indrettet, så kunderne først og fremmest kan koncentrere sig om deres behov i stedet for at lade sig lokke af farverige plakater og bannere med diverse salgsfremmende udsagn,” forklarer den 27-årige butikschef Louis Bjerre Pedersen.

SengeSpecialistens eksisterende butik på Nikkelvej 5 holder fortsat åben, mens den nye butik også byder kunder velkommen. På sigt er det meningen, at der kun skal være én butik, nemlig den nye på Haraldsvej 60.

”Nogle kunder kommer måske kun i SengeSpecialisten for at købe en ny kvalitetsseng hvert 15. år, så det betyder selvfølgelig, at vi skal give dem en så god oplevelse, at de også kan huske os igen om 15 år,” siger butikschefen.

* På åbningsdagen vil der være op til 80 procents rabat at hente på udvalgte køtilbud, ligesom der vil være udvidede åbningstider i den følgende uge. På åbningsdagen, holder SengeSpecialisten i Randers åbent kl. 10-20. Fredag deltager butikken i Open by night og har således åbent helt til kl. 22. SengeSpecialisten en landsdækkende kæde med 18 butikker.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder