Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Finderiet klar til start med koncert

Tirsdag 16. maj 2017 kl: 09:01

Randrusianere og folk fra oplandet er inviteret til åbningsfest, når Finderiet - byens nye genbrugsbutik - slår dørene op. Foto: RANDERSiDAG.dk
Randrusianere og folk fra oplandet er inviteret til åbningsfest, når Finderiet - byens nye genbrugsbutik - slår dørene op. Foto: RANDERSiDAG.dk

Finderiet klar til start med koncert
Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag for hele familien, når genbrugsbutikken Finderiet slår dørene op for første gang.
Randrusianere og folk fra oplandet er inviteret til åbningsfest, når Finderiet - byens nye genbrugsbutik - slår dørene op. Finderiet afløser Genbrugen.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag for hele familien, når genbrugsbutikken Finderiet slår dørene op for første gang.

Det sker lørdag 20. maj fra kl. 11-17 på Grenåvej 19 i Randers. Her vil borgmester Claus Omann Jensen (V) holde åbningstale, og der vil være loppemarked for børnene. Ved hjælp af forskellige sponsorer er det
også blevet muligt at få Marie Frank til at give koncert.

Finderiet drives fortrinsvis af fleks- og skånejobbere, og på den måde er randrusianernes ting, som de skiller sig af med, med til at skabe job til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Samtidigt med at skabe rummelige arbejdspladser gavner Finderiet miljøet og klimaet ved at nedsætte forbrænding og overforbrug, samt oplyse om hvordan man bedst sorterer og genanvender sit affald.

“Efter måneders hårdt arbejde er vi nu ved at være klar til at åbne dørene til Finderiet. Vi er rigtigt glade og stolte af resultatet, og vi håber selvfølgelig, at randrusianerne vil tage butikken til sig og handle med hjertet. Vi har indtil videre 35 medarbejdere, og vi regner med at kunne ansætte flere i løbet af året,” siger Kim Blach Pedersen, der er direktør for Goggs Fonden Randers, som står bag Finderiet.

På åbningsdagen vil der også være mulighed for at købe øl, sodavand, pølser og slushice, og der vil blive serveret kaffe fra Kaffeagenterne. Til kaffen kan du nyde et stykke kage fra Vennelyst Bageri.

* Læs også 1400 kvm genbrugsmekka afløser Genbrugen - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Imerco Home åbner butik i Randers
- Landbrugsmesse i storcentret
- Finderiet på vej med nyt på hylderne
- Månedens butik i storcentret
- Spil bilbanko til åbent hus ved Bilka
- Open by night for børnene
- Randersslagter: Kend dit kød
- Viktoriya har åbnet butik i Snaregade
- Randers på grillristen
- Medaljer til slagtermesteren
- Duften af ferieminder
- Mette har døbt en brille

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk