Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

McDonaldsgæster klarer selv bestilling og betaling

Tirsdag 9. maj 2017 kl: 11:20

Carina Dahl - fra torsdag vil al maden blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt.
Carina Dahl - fra torsdag vil al maden blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt.

McDonaldsgæster klarer selv bestilling og betaling
Nye digitale platforme gør det muligt for gæsterne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.
Når McDonald’s på Tørvebryggen lukker op torsdag kl. 16.00, bliver det til en anden oplevelse, end de er vant til. Og der bliver brug for flere medarbejdere.

Mens restauranten holder lukket til og med onsdag, gør franchisetager Carina Dahl nemlig klar til et nyt restaurantkoncept med bl.a. nye digitale platforme. De gør det muligt for gæsterne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.

De nye muligheder for bestilling betyder samtidig, at McDonald’s ændrer måden, maden tilberedes på. Franchisetager Carina Dahl ser frem til at vise gæsterne de nye spændende tiltag:

”Vi arbejder på at gøre restauranten klar med bl.a. digitale bestillingsskærme, som jeg er sikker på, at vores gæster vil synes godt om”, siger Carina Dahl.

Fra torsdag vil al maden som Big Macs, McNuggets og pomfritter blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt. Det betyder, at køkkenet i restauranten i Randers også har gennemgået en større ombygning, så det er bedst muligt indrettet til, at personalet kan tilberede gæstens bestilling så hurtigt som muligt, efter ordren er tikket ind. Made4You, kaldes konceptet.

Får brug for flere medarbejdere
Det nye restaurantkoncept medfører ikke, at restauranten skal ud at afskedige medarbejdere. Erfaringerne viser derimod, at man har skulle ansætte nye medarbejdere i forbindelse med det nye koncept.

”Vi skal ikke ud og afskedige medarbejdere. Det handler snarere om, at medarbejderne får nye positioner i køkkenet, mens andre kommer ud blandt gæsterne, så alle gæster fortsat oplever at få en god service, når de besøger restauranten”, siger Carina Dahl.

* McDonald’s Randers City - på Tørvebryggen - er den 30. McDonald’s restaurant i Danmark, der konverterer til det nye koncept. Konceptet udrulles løbende i alle McDonald’s 88 restauranter landet over de kommende to år.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk