Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

35 år med Fussingø Fysioterapi

Tirsdag 9. maj 2017 kl: 07:48

Klinikejer og fysioterapeut Anne-Marie Nielsen til venstre samt fysioterapeut Anne Hansen.
Klinikejer og fysioterapeut Anne-Marie Nielsen til venstre samt fysioterapeut Anne Hansen.

35 år med Fussingø Fysioterapi
Anne-Marie Nielsen (tv) startede klinikken i Fussingø for 35 år siden. Nu er de syv medarbejdere, Anne Hansen er en af dem.
Fussingø Fysioterapi har 35 års jubilæum. Klinikken ejes af fysioterapeut Anne-Marie Nielsen, som startede for 35 år siden som eneste fysioterapeut. Siden er det gået fremad.

I dag 35 år senere er der syv fysioterapeuter i klinikken. Den er blevet udvidet, og der er blevet bygget til i flere tempi i det gamle forsamlingshus i Over Fussing, hvor klinikken har hjemme.

Anne-Marie Nielsen har 41 års erfaring inden for fysioterapien og arbejder stadig aktivt som fysioterapeut samt med videreudvikling af klinikken. For et års tid siden valgte Anne-Marie Nielsen selv at arbejde uden for sygesikringen for at give plads til yngre fysioterapeuter på klinikken. Dette indebærer, at der ikke gives tilskud fra sygesikringen til den behandling, hun yder, men der gives dog stadigvæk tilskud fra sygeforsikringen "danmark". Der kræves så til gengæld ikke henvisning fra lægen for at få behandling.

Fysioterapi i naturen mv.
Der sker hele tiden nyt i klinikken. Udover den fagligt kompetente behandling kører en masse hold, f. eks. udnytter man naturen i området med naturhold og skov-fitness. På gode sommerdage trækker holdene ud i haven omkring klinikken.

De seneste tiltag er GLA:D hold, bassintræningshold i Randers Water and Wellness og hjertehold i samarbejde med Randers Sundhedscenter. Desuden kører mange andre hold, som f.eks. rygtræningshold, pilateshold, balancehold, morbus Bechterew hold. Klinikken er fokusklinik for morbus Bectherew-patienter.

Patienter og holddeltagere kommer fra et bredt geografisk område, dog kommer ca. tre fjerdedele af patienterne fra Randers. Der er gode parkeringsforhold lige uden for klinikken.

Næsten samtidig med Fussingø Fysioterapis 35 års jubilæum markeres fysioterapeut Anne Hansens første fem-år i klinikken. Anne Hansen er et kæmpe aktiv. Hun er en meget dygtig og afholdt fysioterapeut, som, udover sine faglige kompetencer i behandlingssammenhæng, er en kompetent og engageret instruktør på morbus Bechtherew hold, naturhold, pilateshold og hensyntagende vederlagsfri hold.

* Begivenheden markeres på dagen 17. maj med forkælelse af fremmødte patienter og personale.

* Læs mere på klinikkens hjemmeside - klik herb>.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk