Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Spilvirksomhed har fået gevinst

Søndag 7. maj 2017 kl: 08:49

Bag PoolLegends står disse spiludviklere.
Bag PoolLegends står disse spiludviklere.

Spilvirksomhed har fået gevinst
Den randrusianske spiludviklings-virksomhed Pool Legends har søgt 360.805 hos Innovationsfondens program Innobooster og fået hver en krone.

Pool Legends, der bor til leje i Business Park Randers, er i gang med at udvikle et mobil-spil, der har potentiale til at blive stort.

Omdrejningspunktet for spillet er pool, og det er noget, de to stiftere Karsten Niemeier og Thomas Elgaard har forstand på. Inden de startede Pool Legends, arbejdede de to nemlig på et andet pool-spil, som i dag er blevet download’et mere end 340 mio. gange. Her valgte de dog at sælge spillet til en udbyder mod et enkeltbeløb.

”Vi har jo nok fortrudt, at vi valgte at sælge for et engangsbeløb, når vi i dag kigger på den indtjening spillet har fået. Derfor vil vi nu lave et spil, hvor vi er med hele vejen, og hvor vi samtidig kan bruge al den erfaring vi har på området", siger Thomas Elgaard.

Ny udvikler
For at kunne udvikle deres nye spil efter udbyderens krav har Pool Legends været nød til at udvikle i en teknologi, som de to udviklere ikke selv er eksperter i. Derfor har de valgt at få to erfarne Unity-konsulenter fra bureauet BitBreak med på opgaven. De to tilkoblede konsulenter er dog ret omkostningstunge, men det har de to partnere fundet en løsning på. Det lokale erhvervsråd, Erhverv Randers, har nemlig hjulpet Pool Legends med at finde finansiering til udviklerne.

”Da vi snakkede med vores partnerinvestor CAPNOVA om finansieringen af vores to nye Unity-konsulenter, anbefalede de, at vi tog en snak med vores lokale erhvervsråd, som også holder til i Business Park Randers. Vi tog kontakt til Torsten Westh, som er konsulent i Erhverv Randers, og han fik os ret hurtigt sporet ind på en ordning der hedder Innobooster”, fortæller Karsten Niemeier.

Innobooster er et program hos Innovationsfonden, der fokuserer på investeringer i små og mellemstore virksomheder med kommercielt lovende innovative produkter, og det passede lige til Pool Legends’ behov.

Anden gang er lykkens gang
Herefter gik det ret stærkt. De to partnere lavede sammen med Erhverv Randers en ansøgning til Innobooster, og den blev sendt af sted til Innovationsfonden. Efter en måned kom svaret tilbage, ”afslag” stod der.

”Hvis jeg siger, at vi ikke var skuffede, ville jeg lyve. Men Torsten sagde, at vi skulle revidere vores første ansøgning og prøve igen. Så det gjorde vi. Herefter gik der endnu en måned, og så fik vi godkendt ansøgningen”, siger Thomas Elgaard.

* Pool Legends blev stiftet i december 2014 af de to partnere og udviklere Thomas Elgaard og Carsten Niemeir. Innobooster-ordningen er blevet sat i værk i august 2015 og er styret af innovationsfonden. Der er et naturligt fokus på innovation og der er mulighed for at få mellem 50.000 og 5 mio. kr. alt efter potentialet i produktet eller ydelsen.

• Spillet er et Pool spil med 8-ball og 9-ball regelsæt.


© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept
- Glæde i Arbejdernes Landsbank
- Lærlingen Per på date hos Prodan

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk