Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Randersakupunktør klarer pollenallergien

Lørdag 29. april 2017 kl: 12:00

Randersakupunktør klarer pollenallergien
Cecilie Midtgaard fra Skødstrup har taget turen til Randers fem gange for at blive behandlet mod høfeber hos Peter Werge. Foto: Naja Lindelof
Netop nu gør birken livet surt for mange pollenallergikere. Når man går i 9. klasse og eksamen står for døren, kan det virke særligt skræmmende. Cecilie Midtgaard tog chancen og gik til Peter Werge for at prøve akupunktur.

Det er ikke første gang, akupunktør Peter Werge, Burschesgade 12, Randers, hjælper folk af med dårligdom. Det sker dagligt, og det er ikke usædvanligt, at folk kommer langvejs fra for at møde Peter Werges helbredende nåle.

Det gælder også for Cecilie, som bor i Skødstrup ved Aarhus. Hun går i 9. klasse og skal snart i gang med eksamen. Desværre falder den sammen med pollensæsonen.

”Jeg tænkte, at det ville blive ret træls", fortæller Cecilie:

"Når man har pollenallergi, føles det lidt som at være kraftigt forkølet. Næsen løber, øjnene klør og du er megatræt hele tiden. Selv om jeg tager piller og næsespray, vil det alligevel være meget genererende. Måske så meget, at jeg vil få dårligere karakterer.”

Men Cecilies far arbejder i Randers og kendte lidt til Peter Werge. Så Cecilie fik en tid hos akupunktøren, der skråsikkert påstod, at han kunne hjælpe Cecilie i løbet af fem behandlinger. Sidste behandling var i ugen efter påske, og nu hvor birken leverer pollen i massevis, ville Cecilie normalt have store problemer. Det har ændret sig:

”Altså, jeg troede nok ikke helt på det til at starte med,” lyder det fra Cecilie, men det virker. Der er stadig en lille smule, men det er så lidt, at det ikke har betydning. Jeg behøver ikke engang at tage piller. Det er ret vildt og virkelig godt.”

Peter Werge fortæller, at han i år er begyndt at behandle pollenallergi med nogle nye punkter, og at det indtil nu har været en stor succes.

”Det har positiv effekt på de fleste. Jeg har ikke en egentlig statistik, men det er mellem 80 og 90% som oplever en væsentlig forbedring. Og det er ret holdbart,” siger Randers-akupunktøren.

* Pollenallergi koster samfundet over 250.000 sygedage og 2,3 millioner ineffektive arbejdsdage om året, ifølge Astma-Allergi Danmark. Og antallet af pollenallergikere ventes at vokse.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk