Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Det betaler sig at være rummelig

Fredag 28. april 2017 kl: 08:00

Susanne Solberg og Jesper Heilmann Petersen modtager CSR-certifikatet fra Dan Sonne Hansen på vegne af Hjælpemiddelhuset Kronjylland.
Susanne Solberg og Jesper Heilmann Petersen modtager CSR-certifikatet fra Dan Sonne Hansen på vegne af Hjælpemiddelhuset Kronjylland.

Det betaler sig at være rummelig
Susanne Solberg - Visheden om, at jeg ikke længere var ved at ryge ud af systemet, gav mig ro.
11 ud af 20 medarbejdere er ansat på særlige vilkår i Hjælpemiddelhuset Kronjylland. Og de er så gode til det der med rummelighed, at de nu er blevet hædret.

Virksomheden tilbyder løbende praktik-, jobtrænings- og afklaringsmulighed for udsatte borgere, og blandt andet derfor har de modtaget Randers Kommunes CSR-certifikat.

"Hjælpemiddelhuset Kronjylland er med til at ansætte og fastholde mennesker, inden for det rummelige arbejdsmarked, og derfor får de CSR-certifikatet," fortæller Dan Sonne Hansen, Fleksjobambassadør i Jobcenter Randers.

CSR står for Corporate Social Responsibility og er en betegnelse for virksomheders sociale og samfundsmæssige ansvar.

Susanne gik ned med flaget og...
For mange år siden gik Susanne Solberg helt psykisk ned efter en arbejdsskade, og hun var ikke på toppen, da hun startede i arbejdsprøvning på Hjælpemiddelhuset Kronjylland. Nu har hun snart 10 års jubilæum, og hun elsker sin arbejdsplads.

"Jeg oplevede, at der var fokus på mine kompetencer, og jeg blev tilbudt et flexjob efter arbejdsprøvning. Visheden om, at jeg ikke længere var ved at ryge ud af systemet, gav mig ro, og så kunne jeg også yde mere," fortæller Susanne Solberg.

"Vi vil gå rigtig langt for de medarbejdere, der gerne vil gøre en indsats for at være på arbejdsmarkedet, selv om de har udfordringer. Når viljen og evnerne er der, så finder vi også en løsning," fortæller Jesper Heilmann Petersen, leder af Hjælpemiddelhuset Kronjylland.

* I løbet af 2017 uddeler Randers Kommune 100 CSR-certifikater til virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar i forhold til ledige, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Det er både private og offentlige arbejdspladser, der kan modtage prisen, og blandt tidligere modtagere af certifikatet er DermaPharm og Verdo.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2017 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tradium: Malerfaget udsteder uddannelsesgaranti
- Gardin Lis nomineret til Akademikerprisen
- Lokalt ingeniørfirma har 70-års jubilæum
- Danish Crown og Tulip satser på Randers
- Åbent møde: Vækstkurs på havnen
- Truckere bliver som drenge når de får ny dyt
- Thai Food Take Away er bedst
- Talentspejdere gør elever uddannelsesparate
- Ny frisørsalon med morgenklipninger
- Østervold får en amerikansk diner
- Han ser medarbejderen som menneske
- Bogholderi skal også være lækkert at se på

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk