Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Lang åbningstid med frisk luft

Mandag 24. april 2017 kl: 11:12

Lang åbningstid med frisk luft
'Jørgen Schmidt Cykler' gav også gratis cykelservice til morgenfriske cyklister, da den Blå Bro genåbnede efter renovering i Foto: RANDERSiDAG.dk
OPEN BY NIGHT Der bliver fokus på cyklen som transportmiddel til indkøbsturen, når cykelhandlere i samarbejde med Randers Cykelby tilbyder gratis cykelservice til alle cyklister.

Under temaet "LYST" bliver der masser af liv i gader og butikker i Randers 28. april. Lysttemaet ansporede Randers Cykelby til at kontakte cykelhandlerne i Randers:

"Vi vil gerne give flere lyst til at cykle til indkøb, da cyklen er et sundt og nemt transportvalg. Vi har fået et par cykelhandlere med på at give en gratis makeover af cyklisternes jernheste. Så bliver cyklen endnu lettere at vælge til indkøbsturen fremover," siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Hun pointerer desuden, at der er plads i cykelstativerne i Randers midtby:

"Randers Kommune har netop ryddet op i cyklerne i bymidten. Vi har fjernet alle de cykler, som borgerne ikke bruger længere. Så nu er der masser af plads til alle de cyklister, der både vil cykle og shoppe."

Cykelforretningen 'Jørgen Schmidt Cykler' gav også gratis cykelservice til morgenfriske cyklister, da den Blå Bro genåbnede efter endt renovering i oktober 2016. Den sidste fredag i april tilbyder cykelforretningen igen service til cyklisterne. Denne gang på Rådhustorvet:

"Vi støtter selvfølgelig et godt arrangement, der får flere til at springe på cyklen. Vores erfaring fortæller os, at rigtig mange cykler med alt for flade dæk, så derfor står vi klar med pumper og anden service til cyklisterne," fortæller Jesper Pedersen fra cykelforretningen.

Det er første gang, at Mirwais Salem fra Randers Cykelservice er med til en cykelevent i Randers Midtby. Han glæder sig til at se mange cyklister på sin stand i Dytmærsken:

"Det er godt for miljøet, hvis flere bruger cyklen til shoppeturen. Det vil desuden reducere trængslen af biler i de små gader, og så er det jo sundt for helbredet at få motion på indkøbsturen," siger Mirwais Salem.

* Cykelforretningen "Jørgen Schmidt Cykler Eftf. " tilbyder gratis cykelservice på Rådhustorvet fra klokken 11.00-20.00 fredag den 28. april. Cykelforretningen "Randers Cykelservice" har en stand med gratis cykelservice i Dytmærsken fra kl. 16.00 -20.00.

Alle cyklende børn, der følges med deres cyklende forældre, får et gavekort til en is. Gavekortet hentes ved én af de to cykelstande og kan indløses fredag 28. april i Frellsen Chokolade på Rådhustorvet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Læg arm med storcentret
- Mød forsidefruerne
- Så er der legetøjsmarked
- Loppemarked i Fritidscentret
- Cityforeningen inviterer til sommerfest
- Imerco Home åbner butik i Randers
- Landbrugsmesse i storcentret
- Finderiet på vej med nyt på hylderne
- Månedens butik i storcentret
- Spil bilbanko til åbent hus ved Bilka
- Open by night for børnene
- Randersslagter: Kend dit kød

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk