Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

XL-BYG i Randers vil tiltrække talenter

Søndag 16. april 2017 kl: 08:56

XL-BYG i Randers vil tiltrække talenter
Faguddannet arbejdskraft bliver en mangelvare. Hos XL-BYG i Randers går man derfor i offensiven for at tiltrække fremtidens talenter. Foto XL-BYG
XL-BYG Brejnholts Tømmerhandel A/S skruer med en massiv kampagne- og uddannelsesindsats nu fuldt op for rekrutteringen af fremtidens talenter.

Statistikkerne taler deres tydelige sprog. Faguddannet arbejdskraft bliver en af fremtidens mangelvarer og vækstbarrierer. XL-BYG Brejnholts Tømmerhandel A/S går derfor i offensiven for at tiltrække fremtidens talenter.

Målet for XL-BYG kæden på landsplan er at tiltrække 50 procent flere elever. Midlet er en massiv kampagne- og uddannelsesindsats, som skal medvirke til at spotte talenterne og fortælle de unge, hvad byggevarebranchen og XL-BYG har at tilbyde som uddannelsessted.

"Vi vil udvikle og holde på de unge talenter i Randers og omegn for at understøtte kædens vækst på landsplan. Ved at styrke indsatsen overfor unge, som er på vej ud på arbejdsmarkedet, håber vi at kunne tiltrække og bevare arbejdskraften i Randers i stedet for, at de unge søger mod større byer", siger oplæringsansvarlig Torben Madsen fra XL-BYG Brejnholts Tømmerhandel.

De unge skal lære XL-BYG i Randers at kende
Ifølge Torben Madsen er den største rekrutteringsudfordring for XL-BYG Brejnholts Tømmerhandel, at meget få unge ved, hvad en uddannelse i byggevarebranchen kan gøre for deres karriere.

"De opnår en dyb faglig viden og bred kontaktflade i en stor branche, der årligt omsætter for et trecifret milliardbeløb. Det åbner døre til mange forskellige stillinger indenfor salg, handel og ledelse i hele byggevarebranchen. På sigt kan en elev endda blive direktør for en trælast med en omsætning på 100 millioner kroner", fortæller Torben Madsen fra XL-BYG Brejnholts Tømmerhandel.

Her lærer eleverne eksempelvis at rådgive professionelle eller private indenfor bygningsreglementet, at styre både salg og indkøb, at føre en forhandling og udforme tilbud på egen hånd, og hvis de har mod på det, kan de få ansvar for egne kunder med en omsætning på op til flere hundrede tusinde kroner.

For at informere om uddannelsesmulighederne fortæller de unge på et nyt elevsite og deres egen Facebookside om grundpillerne i en uddannelse i XL-BYG. Her er der fokus på faglighed, ansvar og karrieremuligheder samt et stærkt socialt sammenhold.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk