Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Kagemand i spidsen for Makers

Torsdag 13. april 2017 kl: 14:00

Louis Ebler (tv) er ny direktør i Makers og afløser Allan Midtgaard. Ebler kommer fra bureauet Bake the Cake i Silkeborg.
Louis Ebler (tv) er ny direktør i Makers og afløser Allan Midtgaard. Ebler kommer fra bureauet Bake the Cake i Silkeborg.

Kagemand i spidsen for Makers
Louis Ebler kommer fra reklamebureauet Bake the Cake.
Der findes mange forskellige kagemænd. Hos Makers i Randers er der indbragt en helt anden slags kagemand. Han er mere menneskelig og er reklame-onlinebureauets nye direktør.

Den nye direktør hedder Louis Ebler, som kommer fra reklamebureauet Bake the Cake.

Historien starter tilbage i november sidste år. Her var Makers på udkig efter en ny bestyrelsesformand. Blandt flere gode kandidater faldt valget på Tage Andersen. Og den første opgave han fik, var at finde en ny direktør.

På omtrent samme tid sidder Louis Ebler i sit reklamebureau, Bake the Cake, i Skanderborg og beslutter sig for, at det er på tide med forandringer. Han har med succes drevet bureauet i en årrække efter en særlig opskrift, hvor stort set alle ansatte ikke var ansatte. I stedet havde Louis samlet en flok dygtige strateger, AD’ere og konceptudviklere, der bagte ideer, tekster, flotte grafiske opsætninger og kreative markedsføringsløsninger for Bake the Cake’s kunder.

Tage Andersen og Louis Ebler fandt sammen. Og fik overraskende hurtigt slået en dej op til et spændende samarbejde.

”Man får hurtigt afdækket, om ingredienserne for et godt samarbejde er til stede. Her var der ingen tvivl,” siger Tage Andersen og tilføjer:

”Vi har i Makers efterhånden opbygget en vældig mængde kompetencer i online kommunikation. Det mangler Louis i sit bureau. Til gengæld har han en usædvanlig stærk kommunikationstrategisk baggrund, formet på nogle af landet største bureauer og kommer dermed med en faglighed og en strategisk erfaring, vi kan bruge i Makers.”

”Når man har været selvstændig i 11 år med et firma, man alene har skabt fra bunden før finanskrisen, er det en stor beslutning at skulle indgå i et nyt firma. Men beslutningen var ikke så svær endda. Fra første gang, jeg trådte ind ad døren hos Makers, fornemmede jeg en god gejst og et fagligt højt niveau, og samtidig mødte jeg en partnergruppe med et forretningsmæssigt og menneskeligt værdisæt, der matchede mine,” siger Louis Ebler.

Der er tale om et velovervejet skifte. Allan Midtgaard, der har siddet som direktør siden starten i 2004, er blevet fristet af nye udfordringer. Han skal overtage ansvaret for et nyt datterselskab, Humanta, der arbejder med erhvervsrettet uddannelse af bl.a. ledige fleksjobbere.

Der bliver indtil videre ingen ændringer i partnergruppen, som består af Eva Fredborg, Thomas Binder, Peter Nissen og Allan Midtgaard.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Sunset åbner med et års gratis burgere
- Sparekassen Kronjylland åbner i Aalborg
- 102 nye biler til hjemmeplejen
- Nu kan du snart leje et vrag i Randers
- Hjælpemiddelbutik har vokseværk
- Svane Glas springer på jernhesten
- Apotek har fokus på et ømt emne
- Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
- Lej din egen stjernekok
- Energipris til Havndal
- Nyt erhvervsnetværk
- Europcar i Randers bag nyt biludlejningskoncept

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk