Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Thomas åbner en ny guitarskole

Lørdag 1. april 2017 kl: 06:29

Thomas åbner snart for booking til undervisning. Han fortæller, at der allerede kommer henvendelser, så det ser lovende ud. Foto: RANDERSiDAG.dk
Thomas åbner snart for booking til undervisning. Han fortæller, at der allerede kommer henvendelser, så det ser lovende ud. Foto: RANDERSiDAG.dk

Thomas åbner en ny guitarskole
Thomas Koch: Til at starte med holder jeg åben og underviser hver fredag. Foto: RANDERSiDAG.dk
Musikeren Thomas Koch er klar til at åbne en ny guitarskole. Han mener, behovet er der, for Randers har ingen decideret guitarskole, og der er mange unge mennesker, der gerne vil lære at spille.

Thomas Koch er gammel randersdreng og arbejder til daglig med rekruttering, men har i mange år været musiker i forskellige bands, bl.a. Sound of Memphis, som ofte har spillet live i Randers.

Den nye skole hedder 'Randers Guitarskole' og tager sin start i Thomas Kochs hjem i Storegade 16 i Assentoft.

"På den måde kan jeg se starten an. Er behovet af en vis størrelse, finder jeg et lokale, hvor undervisningen kan foregå. Man kan sige, at det er en prøveballon at starte derhjemme," fortæller Thomas Koch, som glæder sig til at komme i gang.

"Til at starte med holder jeg åben og underviser hver fredag. Én elev ad gangen. Om der kommer tre eller 60, jeg ved det ikke, men nu kommer vi i gang, os så ser vi," siger Thomas Koch til RANDERSiDAG.dk.

Thomas Kochs guitarskole kan ses som et supplement til guitarundervisningen hos Randers Musikskole. Hvor Randers Musikskole 'spiller' på mange instrumenter i undervisningen, tilbyder Thomas Kochs guitarskole alene undervisning på guitar.

"Det er bedst at medbringe sin egen guitar. Om den er spansk, en westernmodel eller elektrisk, gammel, ny, billig eller dyr er ligegyldigt. Vigtigst er det, at man lærer at spille på den guitar man er vant til," understreger Thomas Koch, som har forstærker til de elever, der møder op med elektrisk guitar.

Thomas Koch åbner snart for booking til undervisning. Han fortæller, at der allerede kommer henvendelser, så det ser lovende ud.

* Randers Guitarskole har en hjemmeside, hvor der er mere info. Den findes på www.randersguitarskole.dk og er absolut et besøg værd. Du kan kontakte Thomas Koch på thomas@randersguitarskole.dk

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk