Annonce
Del på Facebook   Print siden

Har du et farveønske?

Mandag 20. februar 2017 kl. 14:57

Har du et farveønske?
Nu bliver det både muligt at købe møbler og boligtilbehør – samt få rådgivning til valg af farver på væggene.
Kunderne hos IDEmøbler i Randers ønsker ofte at blive inspireret til både nye møbler og nye farver på væggene – den rådgivning kan bolighuset nu også tilbyde.

IDEmøbler i Randers indleder et samarbejde med malingproducenten Dyrup.
 
”Når man maler væggene i sit hus, får man lyst til nye møbler – og omvendt, når man køber nye møbler, får man tit lyst til også at få nymalet sit hjem. Så fremover kan vi inspirere til både møbler og boligtilbehør – og også til hvilke farvekombinationer på væggene, som vil passe,” siger Tove Cortnum, Retail Concept Manager, IDEmøbler.

Fremover kan kunderne derfor få farveprøver med fra IDEmøbler, hvis de bliver inspireret af de farver, som bolighuset har brugt til væggene i deres udstillinger af møbler og boligtilbehør. Derudover markedsføres Dyrups farver også i boligkædens kataloger, nyhedsbreve og på sociale medier, så kunderne nemt kan få oplyst præcis den farvekode, der er brugt som baggrund på væggene i de miljøer, som kædens fotos er taget i.

* Kunderne kan for alvor se det nye samarbejde med Dyrup folde sig ud fra uge 9, hvor det er muligt at få farveprøver med fra IDEmøbler i Randers.




Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder