Annonce
Del på Facebook   Print siden

Babyboom sætter gang i salget

Fredag 9. december 2016 kl. 09:30

Babyboom sætter gang i salget
Henover sommeren har der været et regulært babyboom i Danmark i Randers. Foto: RANDERSiDAG.dk
Ifølge butikschefen i Babysam i Randers slår det stigende fødselstal også igennem i Randers, der har oplevet et regulært babyboom i de seneste måneder.

Henover sommeren har der været et regulært babyboom i Danmark. Det gælder også for Randers. Stigningen i antallet af forældre kan aflæses direkte i kundeantallet hos BabySam, der er blandt områdets største forhandler af børne- og babyudstyr.

Mere overraskende er det dog, at randrusianske forældre også bruger væsentligt flere penge på deres drømmebarn, end de har gjort tidligere.

Den vigtigste – og oftest også den mest bekostelige – post på et kommende forældrepars dosmerseddel er barnevognen. Salgstal fra BabySam i Randers viser, at vordende forældre i 2016 i gennemsnit har brugt 17 procent flere penge på deres nye barnevogne, end de gjorde i samme periode sidste år.

God økonomi giver travlhed
"Vi har mærket og mærker stadig en stor stigning i antallet af kunder og forventer, at travlheden fortsætter i den kommende periode, hvor fødselstallet fortsat er højt, siger Henriette Rasmussen, der er butikschef hos BabySam, Marsvej 47 i Randers.

"Det er samtidig tydeligt, at kunderne køber produkter med en højere gennemsnitspris til deres kommende barn. Forklaringen er højst sandsynligt den samme: At økonomien generelt er i vækst, og det giver randrusianerne tillid til fremtiden og flere penge mellem hænderne, mener Henriette Rasmussen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder