Annonce
Del på Facebook   Print siden

Hvis det står til Frank Nørgaard...

Lørdag 29. oktober 2016 kl. 16:26

Hvis det står til Frank Nørgaard...
Tine Vinstrup, Heden 9, Havndal - byrådskandidat for Velfærdslisten.
LÆSERBREV Af Tine Vinstrup, Heden 9, Havndal - byrådskandidat for Velfærdslisten.

Hvis det står til Frank Nørgaard og Dansk Folkeparti (DF), skal det stoppes med kønsopdelt svømning på Nørrevangsskolen. Hvis dette bliver en realitet så er det også slut med kønsopdelt elitesport og holdsport i Randers kommune.

Der bør ikke gøres forskel på, hvorvidt det er et svømmehold for kvinder eller et fodboldhold for mænd. Jeg ved ikke hvad tilhængerne af Randers FC ville sige til, at de ikke kan følge deres fodboldhold. Det er politisk bestemt, at der ikke må være kønsopdelte sportshold i Randers kommune hvis det stod til Frank Nørgaard og DF.

Frank Nørgaard skrev på sin Facebook profil 28-09-2016:

"Blev kontaktet i går af en borger, som kunne fortælle, at man på Nørrevangsskolen også tilbyder kvindesvømning for nedrullede gardiner. Personen som står bag har ydermere lavet et opslag på sin FB profil hvor han nu også inviterer aarhusianere til Randers for at bade kønsopdelt... Det må og skal der tages hånd om nu.

* Læs opslaget på Facebook - klik her.

For Frank Nørgaard er det udelukkende for at diskriminere en minoritetsgruppe, da der ikke har været nogen problemer med kønsopdelte hold før. Denne sag er ikke en sag om kønsopdelt svømning mem udelukkende en sag om religion.

Jeg er sikker på, at mange danske kvinder - og sikkert også mænd - gerne vil have kønsopdelt svømning. Derfor har det ikke udelukkende noget med religion at gøre. Vi skal alle være her eller det er måske ikke sådan, det forholder sig?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
* Ny mailadresse: info@randersidag.dk


Overskrift.
Hvis det står til Frank Nørgaard DF er det slut med Randers FC og anden kønsopdelt sport i Randers kommune.

Kommentarer til artiklen:
Godt du får Frank Nørgaard hængt ud, for hans nye fremmedfjendske udfald. Skal nu abe efter Aarhus politikerne, med Gert Bjerregaard (V) i spidsen. Uanstændig synbolpolitik, som Randers byråd nu kan blive belemret med.
Knud Precht, 30-10-2016 16:49:27

med mere tågesnak.

En DF'er der tuder over diskriminationen, er lidt lige som en DF'er der klager over svindel i EU.

Jeg forstår ikke helt hvordan man kan gå fra at give nogen kvinder et frirum, nogen af dem muslimer, til at det er et angreb på alt dansk og at man støtter alle de gamle vandrehistorier fra koranen, eller biblen for den sags skyld.
Michael Nielsen, 30-10-2016 13:11:52

Grosbøls mørke stemme har igen lydt. Tænk sig, at manden kan skrive, at man vil forbyde homoseksualitet, genindføre uligheden mellem mand og kvinde og at lovgivningen skal bygge på koranen, hvis man vil tillade kønsopdelt svømning en gang om ugen.
I Danmark må man heldigvis tro og tænke det, man vil. Vi har ytringsfrihed. Sådan skal det blive ved med at være.
Den sorte højrefløj med DF i spidsen vil begrænse ytringsfriheden og folks frihed.
Et par eksempler på det er, at under den ophedede skolelukningsdebat blev en præst af Frank Nørgaard bedt om at blande sig uden om. Under frikkadellesagen blev det pålagt de forældrevalgte bestyrrelser at tvangsfodre børnene med svinekød og nu her forhindre danskerne at tilbyde kønsopdelte svømmehold.
Det må være tåkrummende pinligt for de frihedselskende venstrefolk, at være afhængige af de småfacistiske DF'ere.
Michael Povlsen, 30-10-2016 13:09:00

Dette har IKKE noget med koranen eller kvinder med tørklæder at gøre, som i små racistiske højrefløjs sympatisøer gerne vil køre historien over på.
Det drejer sig om ET svømmehold kun for kvinder. Det drejer sig om bla. ælder kvinder. Kvinder der er brystopereret osv. Der her har en mulighed for at svømme uden der er mænd tilstede. Så er disse kvinder så heldige at selv kan tage et valg.
Har i ikke andre vigtigere ting at bruge jeres krudt på.

Henrik Konradsen, 30-10-2016 09:11:54

Tag lige og læs Allan Tøftings fornuftige ord inden I går fuldstændig i selvsving! Mig bekendt var oprøret mod Gud, Konge og fædreland centralt for venstrefløjen engang? Nu går man så ind for alle de uhyrligheder, der står i koranen! Kan I selv forklare hvorfor I vil have genindført uligheden mellem kvinder og mænd? Kan I selv forklare, hvorfor I nu støtter diskriminationen af homoseksuelle? Over 75% af vore muslimer mener, at lovgivningen skal baseres på koranen! Gør I også det?
Morten Grosbøl, 30-10-2016 08:24:19

Forsøger jo bare at flytte fokus fra, at Dansk Folkeparti er afsløret som et svindlerparti af værste skuffe.

Lad ham nu foreslå det i byrådet - hvad han nok gør for at få opmærksomhed ... og lad Venstre og de to socialdemokratiske vælger-svindlere være stemmekvæget, der sikrer flertallet (det er jo sådan Vdf-diktaturet praktiseres).
Kalle Nielsen, 30-10-2016 00:09:53

Skulle man tro på venstre i Århus, og det skal man nok næppe, så gør de det fordi de vil have kvinderne ikke skal missse muligheden for at komme ud blandt andre mennesker.

Men sandheden er jo, højst sandsynligt, at de kvinder nu er tvunget til at blive hjemme og jeg kan ikke se hvordan det hjælper noget som helst.

Det virker ihvertfald som det mest sandsynlige udfald af det her.
Michael Nielsen, 29-10-2016 22:09:32

Det er jo ikke pointen. Holdene i elitesport er kønsopdelte, ja - men - det modsatte køn er jo ikke forment adgang til haller/baner mens der bliver trænet. Vi kan alle gå ind og tage del i fællesskabet. Min datter går selv til fodbold - det ville jeg da finde dybt bizart hvis jeg blev forbudt at tage del i fællesskabet, og pænt måtte vente udenfor til hun havde fået spillet færdigt, for så kun at høre om oplevelsen.

Sagen fra Århus (og åbenbart også Nørrevangsskolen), er at mænd er total forment adgang i en periode så længe kvinder træner - primært religiøst baseret, og det er altså en hel anden situation. Her har ALLE (både kvinder og mænd) spyttet i fælleskassen via skatterne til disse dejlige svømmehaller - men i perioder er det åbenbart kun det ene køn der må deltage.

Der er jo heller ikke efterfølgende en periode hvor KUN mænd må komme, vel? Og det er der en god grund til : det kan nemlig kun betegnes som kønsdiskrimination! I tilfældet fra Århus bliver der både kønsdiskrimineret, og man hiver ovenikøbet "offerkortet"........ Det er virkelig langt fra den ligestilling og det frisind vi endelig har fået tillagt os, hvor vi alle kan være sammen i en svømmehal uden at skulle være kønsforskrækkede.

Hvis man virkelig har lyst til at kønsopdele, så må man for private midler få oprettet sin egen lille pool, og så kan man kønsopdele lige så tosset man vil der. Offentlige svømmehaller skal ikke medvirke til at skille os ad - de skal være samlingssted for os alle - på samme tid ;-) Lige nøjagtig som vores biblioteker, busser, veje, hospitaler og skoler.

Ha' en fantastisk weekend, og gå da ud og gi' hånd til en mand og få en sludder om vejret. Vi er slet ikke så slemme som rygterne siger ;-)
Allan Tøfting, 29-10-2016 19:21:28

Der findes masser af kvindeloger - og også mandeloger - som er meget lukkede. Nogle er spirituelle, andre er ateistiske ......
Som sædvanlig er det udelukkende en bestemt gruppe, som Frank Nørgaard går efter.
Kan en gruppe DANSKE kvinder få oprettet et svømmehold? Kan holdet derefter sige nej til en muslimsk kvinde?
Finn Rytter Larsen, 29-10-2016 17:38:26


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Debat

Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat
Læserbrev: Hvorfor har vi en kulturpolitik i Danmark, hvor københavnske museer åbenbart er bedre end de østjyske?
Læserbrev: Hvorfor har vi en kulturpolitik i Danmark, hvor københavnske museer åbenbart er bedre end de østjyske?
Debat
Læserbrev: Våben som stueren investering
Læserbrev: Våben som stueren investering
Debat
Læserbrev: Lån er ikke opsparing!
Læserbrev: Lån er ikke opsparing!
Debat
Debat: Krig og kontanter
Debat: Krig og kontanter
Debat
Debat: Øl, CO2 og temperatur
Debat: Øl, CO2 og temperatur
Debat
Debat: Er almenvellet afhængig af fem P-pladser?
Debat: Er almenvellet afhængig af fem P-pladser?
Debat
Debat: Skat på livet suger livet ud af landet 
Debat: Skat på livet suger livet ud af landet 
Debat
Debat: SF vil forbyde bundtrawl helt
Debat: SF vil forbyde bundtrawl helt
Debat
Læserbrev: Trafik i Dronningborg
Læserbrev: Trafik i Dronningborg
Debat
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder