Annonce
Del på Facebook   Print siden

Børn bager pizza foran Kvickly

Onsdag 28. september 2016 kl. 07:30

Børn bager pizza foran Kvickly
Der bliver masser af grønsager at lave pizza med.
Lørdag 1. oktober ruller GoCooks mobile køkken ind på parkeringspladsen foran Kvickly i Randers Storcenter og byder velkommen til 6.A og 6.C fra Vestervangsskolen. Så skal der bages pizaer.

Sammen med GoCooks madformidlere vil børnene bevise, at de sagtens kan være med i køkkenet, når der skal laves sund mad i hverdagen. Kom forbi, smag og bliv inspireret.

”I Kvickly vil vi gerne være med til at lære børn, at sund mad bestemt kan smage godt, og at den slet ikke behøver at være svær at lave,” fortæller Per Junior fra Kvickly, som har fået GoCook on Tour til Kvickly Randers.

Coops undersøgelser viser nemlig, at kun 4 procent af danske børn er med i køkkenet på en almindelig hverdagsaften.

Danmarks største pizza-turné
Pizza med pesto? Eller hvad med én med smøreost og fennikel? Det er en vaskeægte børnefavorit, der er på menuen, når GoCook gør sine stop foran landets Kvickly-butikker.

”Den klassiske pizza kan sagtens være både sund og spændende. Vi har hverken pølser eller pepperoni med på GoCook on Tour, men et stort udvalg af grønsager, som børnene skaber 100 % deres egen pizza med,” fortæller Bente Svane Nielsen, projektchef for GoCook.

Hvilke pizzaer, 6.A og 6.C fra Vestervangsskolen finder på at lave, kan du opleve og smage lørdag 1. oktober fra kl. 15 til 17.30 foran Kvickly i Randers Storcenter, hvor der også er mulighed for at få en pizza-opskrift med hjem og se GoCook-mobilen, der er kendt fra DR Ultra.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev på forsiden.
* Avisen har fået ny mailadresse: info@randersidag.dk



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder