Annonce
Del på Facebook   Print siden

Fra Japan til Photocare

Søndag 1. maj 2016 kl. 09:19

Fra Japan til Photocare
Personalet Karl, Pavla og Steen ved facaden hvor gadeskiltet viser, at Japan Photo er ved at glide nedenud. Foto: RANDERSiDAG.dk


Fra Japan til Photocare
Steen Hvid Andersen - fra Japan Photo til Photocare. Foto: RANDERSiDAG.dk
Steen Hvid Andersen, indehaver af fotoforretningen i Brødregade 4, var ikke sen til at slå til, da Photocare navnet blev ledigt ved årsskiftet. Så nu har butikken nyt navn på facaden.

”Det ville være dumt at sige nej”, siger Steen Hvid Andersen.

Der er ingen tvivl om at kædekonceptet er bedre i Photocare-regi. Der er professionel drift af Facebook-profil, der er udsendelse af fælles kataloger med gode tilbud, og kampagner køres fra centralt hold.

Dertil er der knyttet en webshop til kæden - webhandel bliver mere udbredt og det kommer de enkelte butikker til gode.

I en af detailhandelens mest udfordrede brancher er det vigtigt at skabe så stærkt et fundament som overhovedet muligt.

Steen Hvid Andersen understreger, at forretningen bliver liggende, CVR-nummeret ændres ikke, og det gode personale fortsætter. Kunderne skal have samme gode oplevelse, og ingen vil mærke forskel, hvis der er garantisager, da alle aftaler med leverandører kører videre som hidtil. Vi har bare fået mulighed for at trække på et større fællesskab.

Der vil ikke være ændringer mht. til indløsning af gavekort udstedt af Japan Photo, det samme gælder for tilgodesedler, garantiforpligtelser mv.
”Nu glæder vi os til en travl uge, hvor vi har ekstra gode tilbud, og så må det godt blive sommer og et rigtig godt foto-år”, siger Steen Hvid Andersen, som startede karrieren som lærling i branchen hos Fotomax i 1979.

Japan Photo startede i Gråbrødrestræde side om side med Parfume Discount og flyttede i 1999 til de nuværende lokaler, Brødregade 4, hvor Hardi V. tidligere huserede med nøgler og pengeskabe.

”Nu er det altså Photocare”, siger Steen Hvid Andersen.

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.


Personalet Karl, Pavla og Steen ved facaden hvor gadeskiltet viser, at Japan Photo er ved at glide nedenud. Foto: RANDERSiDAG.dk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder