Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

KU får ny formand

Søndag 10. januar 2016 kl: 10:10

KU får ny formand
Karsten Ulstrup Kristensen ønsker sin afløser som KU-formand, Jesper Frederiksen, god vind fremover.
Randers Konservative Ungdom har holdt ordinær generalforsamling, hvor foreningen valgte en ny formand, da den siddende formand, Karsten Ulstrup Kristensen, efter tre år på posten valgte at træde tilbage.

Ny formand er 25-årige Jesper Frederiksen. Om formandsskiftet siger Karsten Ulstrup Kristensen:

"Jeg er meget tryg ved at overlade foreningen til Jesper. Han har været i foreningen i over 10 år, har siddet i foreningens bestyrelse og sågar været formand fra 2007-2009."

Jesper Frederiksen, der til dagligt er soldat ved Hærens Center for Efterretningstjeneste, har i det forgangne år siddet i KU's landsorganisations ledelse:

Jeg har efter 10 år i foreningen prøvet lidt af hvert, men at blive formand i Randers KU er klart blandt de største oplevelser. Man kan blive ramt af en vis æresfrygt ved at skulle forvalte en 112 år gammel forening med en mildt sagt imponerende historie. Det er et stort ansvar," lyder det fra den nye formand.

Jesper Frederiksen var også formand for Randers KU i årene 2007-2009, og han mener, at den politiske debat har ændret sig betydeligt siden da.

"I midten og slutningen af 00'erne omhandlede den politiske debat i den borgerlige lejr stort set udelukkende økonomisk politik, og hvordan man kunne sænke skatten mest muligt. Det er da også stadig vigtigt, men det er tydeligt, at den overordnede debat i dag har skiftet fokus til i højere grad at omhandle værdimæssige spørgsmål, siger Jesper Frederiksen.

Til den øvrige bestyrelse valgtes handelsskoleelev Elisabeth Bach Brandt som næstformand, Anders Callisen, der går på Paderup Gymnasium, Steen Lavigna-Pedersen, der studerer på Musikkonservatoriet i Århus og ingeniørstuderende Nicholai Holst Jacobsen.

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum
- Ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby
- Nyuddannede social- og sundhedsassistenter
- Randersdreng kandidat til Europaparlamentet
- Randerslærlinge kikker mod DM og VM
- Bente fik Dronningens Fortjenstmedalje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk