Annonce
Del på Facebook   Print siden

Skattejægerne åbner butik i midtbyen

Tirsdag 29. december 2015 kl. 16:07

Skattejægerne åbner butik i midtbyen
Lasse Franck er meget begejstret for mekanikken og lover, at der altid vil være en veteranknallert i vinduet. Foto: RANDERSiDAG.dk


Skattejægerne åbner butik i midtbyen
Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen foran Kirkegade 16. Foto: RANDERSiDAG.dk
Du kender dem fra tv: Skattejægerne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen. Nu er de klar med en ny butik i Randers midtby. Classic House, hedder den.

Parret er langt i forberedelserne, og selv om de endnu ikke er helt på plads til åbningen, ja, så er rygterne nået rundt, og flere har da også allerede været og har hevet i den låste dør. Folk er vilde med retro, godt gammelt til hjemmet - de vil ind i Classic House. Det er som juleaften: Det er svært at vente.

Pendler i farvet glas hænger ned fra butiksloftet, en bar i palisander fungerer som butiksdisk, og i vinduet står en kabinescooter fra 1960’erne.

Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen, der er kendt fra DRs tv-program Skattejægerne, var ved at indrette deres nye butik i Randers C., da RANDERSiDAG.dk traf dem i den nye butik i dag tirsdag eftermiddag.

”Vi har overtaget lokalerne i Kirkegade 16 i december, og nu er vi i gang med at indrette både vinduerne, showroom og loppekælderen,” fortæller Lasse Franck, der er ved at hænge lamper op i butikkens store vinduesudstilling med alt til boligen fra 1940-70’erne.

De beholder Loppehuset på Nikkelvej, men i den nye butik på 320 kvadratmeter er der også gjort plads til en loppeafdeling i kælderetagen.

”Det var vigtigt for os at finde et lokale, hvor vi kunne adskille de dyrere designmøbler og lopperne, og det kunne vi her,” fortæller Sofie Frøkjær Justesen og viser ned i loppekælderen, hvor der er alt fra store sofasæt og skænke i teak til lamper og små krydderikrukker.

”Det er vores erfaring, at det er blandt disse varer, at langt de fleste danske kunder gør deres kup, mens mange af de mere sjældne møbler bliver solgt til udlandet,” siger Lasse Franck. Det er vigtigt for dem begge, at der er varer i alle prisklasser.

Skattejagten fortsætter
Danmarks Radio castede i foråret 2014 parret til at medvirke i dokumentarserien Skattejægerne, hvor vi følger retro- og antikhandlere i deres jagt på skatte til deres butikker. De synes begge, at det er rigtig sjovt at være med, og glæder sig til at filme næste afsnit i januar, hvor de er på jagt efter vintage knallerter.

Som noget nyt byder butikken nemlig både på møbler og skæve ting fra en svunden tid. Der er derfor også blevet plads til både en gammel spilleautomat fra USA, en stor Olsen Banden-plakat fra 1976 og flere vintage knallerter. Lasse Franck er meget begejstret for mekanikken og lover, at der altid vil være en veteranknallert i vinduet.

* Parret glæder sig til at slå dørene op til et retro-mekka, når butikken åbnes første gang lørdag den 2. januar kl. 10.00-14.00.

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder