-
-Klik venligstKlik venligst

Sælg boligen i december

Søndag 6. december 2015 kl: 10:15

Sælg boligen i december
En ny opgørelse over de seneste 10 års bolighandler hos Danmarks største mæglerkæde EDC viser imidlertid, at december kan være en rigtig god måned at sætte boligen til salg.

Forholdet mellem antal solgte boliger og antal nye boliger på markedet er nemlig mest skævt i december, idet 6,2 pct. af årets salg ligger i december, mens kun 4,7 pct. af boligerne sættes til salg i julemåneden.

"Enkelt sagt, er salget i årets mest travle måned, nemlig juni, ganske vist ca. halvanden gang bedre end i december, men der kommer altså også mere end dobbelt så mange nye boliger på markedet i juni," siger Jesper Adamsen fra EDC Poul Erik Bech i Randers C.

"Når man sætter til salg i december får man derfor mere opmærksomhed om sin bolig og dermed mere for sine markedsføringskroner."

Jesper Adamsen peger samtidig på en anden fordel ved at sætte boligen til salg før markedet tager sit traditionelle opsving i forårsmånederne:

"Når dagene bliver lysere, kommer der flere købere på markedet og som sagt også mange flere boliger til salg. Så gælder det om at være klar og om at have forberedt sin bolig til salget. Det kan man ligeså godt gøre stille og roligt i vintermånederne, fremfor at vente til foråret, ligesom vi som mæglere sammen med kunden kan have forberedt salgsstrategien og planlagt markedsføringen."

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyt værktøj kan revolutionere boligmarkedet
- Flotte takter på lokalt boligmarked
- Husene sælges rekordhurtigt i Randers
- Huse med solceller er i høj kurs
- Friske på boligjobordningen
- Ældre er mest interesserede i hurtigt internet
- Sælg boligen i december
- Flere skuffede boligkøbere
- Sidste chance for håndværkerfradrag
- Udbetalingen er i hus
- Vind 100.000 kr. til næste byfest
- Seks ledige lejligheder i Ågården

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk