-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Stort afdansningsbal

Fredag 29. maj 2015 kl: 12:45

Stort afdansningsbal
Flere af de fremvisende dansere kommer således med medaljer fra de nyligt afholdte DM’er i showdance og disco.
Danseskolen Let’s Dance, som ejes af Marianne Eihilt og Brian Eriksen, afholder lørdag for andet år i træk deres store afdansningsbal i Arena Randers.

Danseskolen, som på ugentligt plan har ca. 2000 elever over dansegulvet, har afdelinger i Risskov, Viby og Randers. Alle elever samles til den årlige afslutning i Randers, hvor de har mulighed for at vise forældre, bedsteforældre og andre danseinteresserede, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

De yngste dansere er kun to år, mens de ældste for længst har passeret pensionsalderen. Nogle af eleverne er netop færdig med deres første sæson, men andre er meget erfarne elitedansere.

Flere af de fremvisende dansere kommer således med medaljer fra de nyligt afholdte DM’er i showdance og disco, ligesom Let’s Dances tre vindende hold fra den store Kaufmann Cup kommer og danser deres vindernumre. Desuden vil flere af danseskolens dygtige instruktører give prøver deres kunnen.

Som noget nyt i år bliver der også kræset for publikum og dansere med en mini-koncert med Randers-pigen Caroline, som tidligere på året deltog i børnenes MGP. Caroline har god lokal opbakning, da hendes dansere er tre dygtige piger fra Let’s Dances elitehold og deres koreograf er Let’s Dances instruktør i Randers, Emma Ginge.

* Opvisningen starter kl 11 og i løbet af dagen vil der, ud over koncerten med Caroline, bliver opvist i alt fra børnedans til hip-hop og fra selskabsdans til ballet og showdance. Der vil også være lejlighed til at se eksempler på Marianne Eihilts meget populære fitness-koncept, Hit Fit Dance. Afdansningsballet forventes afsluttet med en kæmpe fællesdans for alle danseskolens elever kl. 16:45.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Louise smed 100 kilo
- Stort afdansningsbal
- Swimrun for rigtige m/k'er
- Så er der MTB-børnetræning
- Roning i Randers er langtidsholdbar
- Medaljer med hjem fra Belgien
- Adventsløbet satte liv i søndagsranders
- 515 er klar til Adventsløbet
- Kom og spil kort
- Guldregn over Benny Rays line dancere
- Line dance DM 2014 i Randers
- Line Dance guld med hjem fra England

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk