Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

KU var hurtigt i lygtepælene

Onsdag 27. maj 2015 kl: 11:44

KU var hurtigt i lygtepælene
Karsten Ulstrup Kristensen (K) er nu også kommet op at hænge.
VALG Da statsminister Helle Thorning Schmidt i dag kl. 11 udskrev valg, var Randers Konservative Ungdom blandt de første der hang i lygtepælene.

Det gjorde de for den lokale kandidat og formand Karsten Ulstrup Kristensen fra Det Konservative Folkeparti, som de skal hjælpe gennem de næste tre ugers valgkamp.

”Vi har gået og glædet os i fire år, eftersom Helle Thorning har trukket valget meget længe, så da hun endelig udskrev valget, så var vi i den grad forberedte,” siger Simon Sønderkjær-Outzen.

”Vi har i den grad tørstet efter at komme ud og vise, at vi er bedre end, hvad det sidste folketingsvalg gav os af mandater,” tilføjer Winnie Ulstrup Kristensen, der har dedikeret de næste uger på at hjælpe hendes bror.

Ved sidste valg fik Det Konservative Folkeparti 4,9% af stemmerne, men den lokale KU formand og folketingskandidat ser lyst på valget, selv om partiet lige nu står til en lille tilbagegang.

”Under EP-valget for et år siden viste partiet og især os i Konservativ Ungdom, hvor meget en valgkamp er værd. Vi løftede os fra 3,4 % af stemmerne og efter en måneds valgkamp endte vi med 9,2 % af stemmerne. Så vi er klar til en god valgkamp.” siger folketingskandidat Karsten Ulstrup Kristensen.

Personlingt glæder KU formanden og folketingskandidaten sig mest til at møde vælgerne.

”Valgkamp er jo det sjoveste i verden. Det er det, vi lever for som ungdomspolitikere. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde vælgerne, til debatterne og til hele den spænding der er omkring et valg. Det er enormt vigtigt for Danmark, at vi ender med at få et stærkt mandat til Det Konservative Folkeparti. Det vil betyde mere personlig frihed og en fokus på at hjælpe de svageste. Det er vi det eneste parti der står for, så det glæder jeg mig til at komme ud og kæmpe for.”

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Udenlandsk butikstyv fik straksbøde
- Et slag for Station K er vundet
- Folkeskolerne i Randers bar lysene frem
- Ny vej i julegave
- Purhus IF hitter med e-sport
- Mand anholdt for at sætte ild til container
- Nordbybørn holdt luciatraditionen i hævd
- Røver i rensdyrkostume
- Naturbussen kører bybørn ud i naturen
- Sammenstød på E45
- Folkeskolerne viser sig frem på video
- Nyheder fra byrådsmødet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk