-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Kvinder vil have have

Søndag 17. maj 2015 kl: 10:09

Kvinder vil have have
Ejendomsmægler Peter Laursen, EDC Ønskebo, Randers.
En ny undersøgelse fra EDC viser, at drømmen om hus og have i høj grad er kvindernes.

For 61 pct. af landets boligsøgende kvinder er det afgørende vigtigt, at den nye bolig har enten have eller altan, mens kun 43 pct. af mændene tillægger denne facilitet samme høje prioritet.

"For kvinden betyder have/altan noget mere, fordi det at kunne nyde et udeliv med sol på terrassen simpelthen prioriteres højere af kvinder," siger Peter Laursen, der til daglig står i spidsen for EDC Ønskebo i Randers SØ.

"Står det mellem altan eller flere kvadratmeter, går manden hellere efter kvadratmeterne, ligesom manden i mange tilfælde ville prioritere at få huset til en lavere pris, selv om det skulle betyde et fravær af have eller altan."

Ifølge undersøgelsen udtrykker hver femte mand, at det med have eller altan slet ikke betyder så meget.

"Det er selvfølgelig en grov generalisering, men det ligger mere til mænd at tænke praktikalitet og økonomi, hvor det for kvinderne i højere grad handler om lys, luft og herlighed," siger Peter Laursen.

At mange par i sidste ende vælger modellen med hus og have eller lejlighed med altan har ifølge Peter Laursen den begrundelse, at kvinden oftest har mest fokus på boligen som ramme om familien, heriblandt også de rammer for trivsel, som omgivelserne er med til at skabe.

"Når jeg er ude på en fremvisning med et par, hvor jeg ved, at kvinden eller manden lægger meget vægt på det med have/uderum, er haven altid det første, jeg viser frem," siger Peter Laursen og tilføjer:

"Men hvis kvinderne ikke er 'på' følelsesmæssigt, bliver handlen ikke til noget. Her er manden mere villig til at gå på kompromis, hvis der er andre aspekter, såsom en god planløsning, en god varmeøkonomi osv., der virker fornuftig. Det er meget sjældent, at vi ser eksempler på det modsatte".

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyt værktøj kan revolutionere boligmarkedet
- Flotte takter på lokalt boligmarked
- Husene sælges rekordhurtigt i Randers
- Huse med solceller er i høj kurs
- Friske på boligjobordningen
- Ældre er mest interesserede i hurtigt internet
- Sælg boligen i december
- Flere skuffede boligkøbere
- Sidste chance for håndværkerfradrag
- Udbetalingen er i hus
- Vind 100.000 kr. til næste byfest
- Seks ledige lejligheder i Ågården

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk