-
Klik venligst-Klik venligst

Guldregn over Benny Rays line dancere

Onsdag 22. oktober 2014 kl: 09:24

Wicki Bach, Camilla Stensgaard og Gritt Bach - alle Randers. Fotos af Tina Kjær Lundtofte
Wicki Bach, Camilla Stensgaard og Gritt Bach - alle Randers. Fotos af Tina Kjær Lundtofte

Guldregn over Benny Rays line dancere
Sofie L. Hansen tog guld tre gange. Foto af Tina Kjær Lundtofte
15 guld-, tre sølv- og fire bronzemedaljer til Benny Ray’s Dance Studio i Randers.

Randers Real Idrætshal lagde for første gang gulv til, da det 12. officielle åbne Danmarksmesterskab i linedance blev afholdt lørdag 18. oktober.

Danserne repræsenterede hele Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og sågar Bornholm. Så der var lagt op til en hård dyst blandt ikke bare Danmarks bedste, men også nogle af de bedste linedancere i verden – nogle af danserne på gulvet har både EM og VM guld på CV’et.

Fra dørene i hallen åbnede kl. 10 var der spænding i luften, blandet med fed musik i alle genrer – lige fra country til pop til latinamerikanske rytmer og de nyeste funk toner.

Små 50 deltagere stillede op på forskellige niveauer og i forskellige kategorier, og ca. 200 tilskuere fyldte stolene i hallen. Benny Ray’s Dance Studio i Randers havde 15 dansere med, og tilsammen tog de 15 guld-, tre sølv- og fire bronzemedaljer hjem.

Selve konkurrencen blev afviklet over seks timer, men inden præmieoverrækkelsen fandt sted, blev der budt på et danseshow i verdensklasse med nogle af dagens dommere, der danser på det absolut højeste niveau. Superstar Roy Hadisubroto (Holland) og MegaStar Fiona Murray (Irland), begge flerdobbelte verdensmestre, var hovednavnene på plakaten. Også med i showet var den danske MegaStar Stine Matthiassen (Aars).

Stævnets arrangør, Benny Ray, der selv er femdobbelt verdensmester i line dance, ser allerede nu frem til næste år, hvor han håber at endnu flere glade dansere vil fylde hallen. Men inden da skal han selv og en gruppe af hans dansere til VM i Tyskland i december, hvor håbet naturligvis er endnu flere medaljer.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Louise smed 100 kilo
- Stort afdansningsbal
- Swimrun for rigtige m/k'er
- Så er der MTB-børnetræning
- Roning i Randers er langtidsholdbar
- Medaljer med hjem fra Belgien
- Adventsløbet satte liv i søndagsranders
- 515 er klar til Adventsløbet
- Kom og spil kort
- Guldregn over Benny Rays line dancere
- Line dance DM 2014 i Randers
- Line Dance guld med hjem fra England

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk