-
-Klik venligstKlik venligst

Line dance DM 2014 i Randers

Torsdag 9. oktober 2014 kl: 10:52

Roy Hadisubroto & Fiona Murray.
Roy Hadisubroto & Fiona Murray.

Line dance DM 2014 i Randers
Randers Real Idrætshal lægger for første gang gulv til, når det 12. officielle åbne Danmarksmesterskab i line dance afholdes.

Det sker lørdag den 18. oktober.

Fra klokken 11.00 til 17.00 finder selve konkurrencen sted i den store hal, efterfulgt af Superstar-show, præmieoverrækkelse og line dance-party frem til kl. 23.00.

Hele eftermiddagen vil der også være fri dans og masser af workshops i spejlsalen i kælderen, ledet af nogle af Danmarks mest populære instruktører, heriblandt Gina Pedersen og Hans Jørgen Wollesen.

Deltagerne dyster på flere niveauer fra begyndere til eliten: Social, Newcomer, Novice, Intermediate og Advanced. Der dystes i seks forskellige danse; lilt, smooth, vals, cuban, funk og novelty. Nogle af deltagerne stiller desuden op med egne koreografier, samt i Modern og Renegade (der er en slags freestyle dans).

Deltagerne i dagens konkurrencer er ikke bare blandt de bedste line dancere i Danmark, men også blandt de bedste på verdensplan.

Aftenens danseshow er i absolut verdensklasse med bl.a. superstjerner og verdensmestre på plakaten: Roy Hadisubroto fra Holland og Fiona Murray fra England, begge flerdobbelte verdensmestre på aller højeste plan, MegaStar Stine Mathiesen fra Aars, og Rising Star Sanne Kjær Poulsen fra Randers. Disse er også med på dommerpanelet sammen med danske Tenna Severinsen, Lone Darling, Annette Rosendahl Dam og Emma Ginge, sidstnævnte fra Randers.

* Stævnets arrangør er Benny Ray, femdobbelt verdensmester indenfor linedance, samt den første dansker nogensinde der har nået Star-divisionen.

* Læs mere samt billetinfo på bennyray.dk.


Fotos: Roy Hadisubroto & Fiona Murray / Stine Mathiesen / Sanne Kjær Poulsen (privat foto)

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Louise smed 100 kilo
- Stort afdansningsbal
- Swimrun for rigtige m/k'er
- Så er der MTB-børnetræning
- Roning i Randers er langtidsholdbar
- Medaljer med hjem fra Belgien
- Adventsløbet satte liv i søndagsranders
- 515 er klar til Adventsløbet
- Kom og spil kort
- Guldregn over Benny Rays line dancere
- Line dance DM 2014 i Randers
- Line Dance guld med hjem fra England

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk