-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Tina Lund mødte Harridslev

Onsdag 6. august 2014 kl: 19:41

Maria Johansen kom helt tæt på springrytteren Tina Lund. Foto: Egon Thomsen/RANDERSiDAG.
Maria Johansen kom helt tæt på springrytteren Tina Lund. Foto: Egon Thomsen/RANDERSiDAG.

Tina Lund mødte Harridslev
Tina Lund, som til daglig bor i Dubai, hvor hun arbejder professionelt med heste, er i øjeblikket hjemme i Bjerringbro, hvor hun holder ferie.
BILLEDGALLERI Den kendte springrytter Tina Lund besøgte onsdag Harridslev Rideklub som gæsteunderviser, og det blev en stor succes, for klubben og for Tina Lund.

27 ryttere var tilmeldt, selv om der egentlig kun må være 25 på et hold. Men på grund af den store interesse, blev det tilladt at tage to ekstra ryttere med.

Josefine Gade, der er stævneudvalgsformand i rideklubben fik ideen til at invitere Tina Lund til Harridslev sidste år, da hun selv deltog i et kursus med Tina Lund som gæsteunderviser.

"Det var så god en oplevelse, at jeg synes andre også skulle have lov til at opleve det samme," siger Josefine Gade til RANDERSiDAG.

Samtidig er Josefine Gade glad for, at det netop er i år, at Tina Lund kommer på besøg, da Harridslev Rideklub i år kan fejre 40 års jubilæum.

"Tina Lund er jo et godt navn, og derfor er hun blevet rigtig godt modtaget, understreger Josefine Gade, og udelukker ikke, at arrangementet bliver gentaget senere.

Efter kurset får alle deltagerne mulighed for at få taget et billede sammen med Tina Lund. Én af dem, som benyttede lejligheden, var Maria Johansen.

"Det har været sjovt at møde en kendt," fortæller Maria Johansen, og understreger samtidig, at hun har lært meget. Samtidig synes hun, at Tina Lund er meget sød.

Tina Lund, som til daglig bor i Dubai, hvor hun arbejder professionelt med heste, er i øjeblikket hjemme i Bjerringbro, hvor hun holder ferie.

Tina Lund havde taget en kasse med DVD’er med, som indeholder en god blanding af det, som hun beskæftiger sig med.

"Jeg prøver jo at komme ud til allesammen, fordi jeg gerne vil give det, som jeg kan, videre til alle, siger hun til RANDERSiDAG, og det er også baggrunden for, at hun gerne vil benytte ferien til at undervise.

Tina Lund har vundet det danske mesterskab 19 gange og har været europamester én gang. Derudover har hun været deltager i realityshows som Vild med dans og Fangerne på fortet.

Torsdag skal hun undervise i Hadsund, hvorefter det går tilbage til hverdagen i Dubai.

Se BILLEDGALLERI - klik her.

Tekst og foto: Egon Thomsen/RANDERSiDAG

RANDERSiDAG finder du også på Facebook og Twitter

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Louise smed 100 kilo
- Stort afdansningsbal
- Swimrun for rigtige m/k'er
- Så er der MTB-børnetræning
- Roning i Randers er langtidsholdbar
- Medaljer med hjem fra Belgien
- Adventsløbet satte liv i søndagsranders
- 515 er klar til Adventsløbet
- Kom og spil kort
- Guldregn over Benny Rays line dancere
- Line dance DM 2014 i Randers
- Line Dance guld med hjem fra England

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk